GALATASARAY SİVASSPOR 30 NİSAN ZİRAAT KUPASI YARI FİNAL MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları devam ediyor. Bilindiği gibi yarı finalde Galatasaray Sivasspor ile Fenerbahçe ise Bursasporla eşleşmişti. Fenerbahçe Bursaspor'u 2-1 yenmiştir. Şimdi ise gözler 30 Nisan akşamı oynanacak olan Galatasaray Sivasspor maçına çevrildi.

Ziraat Türkiye kupası yarı final maçlarında ikinci karşılaşma Galatasaray Sivasspor arasında 30 Nisan Perşembe bu akşam oynanıyor. Türk Telekom Arenada karşı karşıya gelecek olan iki takım yarı final ilk maçlarını oynayacaklar. Galatasaray Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının ikincisini ise 19 Mayıs Salı günü oynayacaklar.

Türk Telekom Arenada saat 20:30 da başlayacak olan maçın hakemi ise İlker Meral olmaktadır. Ziraat Türkiye kupası yarı final Galatasaray Sivasspor maçı kaç kaç bitti? maç sonucu ve maçın golleri yazımızın devamındadır. 

galatasarayGALATASARAY 4-1 SİVASSPORsivasspor

Goller:
 9. Dakika Utaka
 32. Dakika Sabri
 35. Dakika Melo
 64. Dakika Sneijder
 77. Dakika Selçuk (Penaltı)


Galatasaray Sivasspor Maçı İlk 11'ler

GALATASARAY: Sinan Sabri Chedjou Semih Olcan Emre Melo Selçuk Sneijder Umut Pandev 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
SİVASSPOR: Ertuğrul Cicinho Da Costa İbrahim Ümit Burhan Kadir Adem Aatif Utaka Batuhan 

Galatasaray ile Sivasspor ligde ve kupada olmak üzere 23 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Galatasaray’ın 14, Sivasspor’un 4 galibiyeti var. 5 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray, içinde bulunduğumuz sezon da Sivasspor’u İstanbu’da 2-1, Sivas’ta ise 3-2 mağlup etti. 


galatasaray sivasspor maci kac kac bitti, galatasaray sivasspor maci 30 nisan, bu akşamki galatasaray sivasspor maci, galatasaray sivas maci, galatasaray sivasspor maçı 30 04 2015, sivas galatasaray maci 30 nisan, 30 nisan sivas gs maci kac kac, ziraat kupası galatasaray sivas maci 30 04 2015, galatasaray sivas maçı golleri önemli anları özeti




0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top