FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ 20 NİSAN
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları bu hafta 27. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen 27. hafta maçları arasında olan ve önemli bir maç olan Fenerbahçe Bursaspor maçı 20 Nisan Pazartesi akşamı oynandı. 

Merakla beklenen Fenerbahçe Bursaspor maçı, Şükrü Saraçoğlu Statında oynandı. Fenerbahçe bakalım ligde puanını koruyabilecek mi?

20 Nisan Pazartesi saat 20:00 da Şükrü Saraçoğlu statyumunda oynanan Fenerbahçe Bursaspor maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik. 


FENERBAHÇE 1 - 0 BURSASPOR

Goller;

84. dakika Webo


Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Mehmet Topal, Emre, Alper, Emenike, Webo, Sow. 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bursaspor: Harun, Şener, Serdar Aziz, Şamil, Aziz Eraltay, Belluschi, Ozan, Josue, Volkan, Emre, Fernandao. 

Ligin 27.haftasına geldiğimizde Fenerbahçe 56 puanla 3.sırada yer alırken Bursaspor 44 puanla 26.sırada yer alıyor ve ligin en fazla gol atan takımı. İki takım Süper Lig’de 92. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 91 maçtan 46'sını Fenerbahçe kazanırken, 13'ünü Bursaspor kazandı ve 32 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin ligde kaydettiği 144 gole, Bursaspor 73 golle karşılık verdi. 


fenerbahce bursaspor maci kac kac bitti, fenerbahce bursaspor maci 20 nisan, bu akşamki fenerbahce bursaspor maci, fb bursa maci, fener bursa maci, fenerbahçe bursaspor maçı 20 04 2015, fenerbahçe: bursapor: maçı, fener bursa maci 20 nisan, fenerbahce bursaspor maci canlı anlatim

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top