SURVİVOR HASAN MI ELENDİ BOZOK MU
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star da yarışmacılar birer birer azalmaya devam ediyor. Bu hafta bir yarışmacı daha elenecek ve kimin hangi takımdan eleneceğini ise 19 Nisan dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonucu belirledi.

19 Nisan Pazar dokunulmazlık oyunu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Nadya oldu. 

Nadya bu hafta dokunulmaz olurken Gönüllüler takımı ada konseyini gerçekleştirdiler ve elenmesini istedikleri yarışmacıları yazdılar. Açılan oylar sonucunda ise survivor 19 nisan gönüllüler ada konseyinde en çok ismi yazılan kişi Hasan ve Bozok oldu.

Bilindiği gibi ada konseyinde isim yazılırken yarışmacıların yazdıkları isimlerin bazıları gösterilmiyor. İzleyici ise ada konseyinde hangi yarışmacının kimin ismini yazdığını merak etmektedir. Yazımızın devamında 19 Nisan Gönüllüler takımı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı öğrenebilirsiniz.

22 NİSAN SURVİVOR ÖZLEM ELENDİ

GÖNÜLLÜLER ADA KONSEYİNDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Survivor TURABİ, "HASAN" yazdı, 
Survivor HİLMİCEM "HASAN" yazdı, 
Survivor BOZOK, "HASAN" yazdı, 
Survivor NADYA, "HASAN" yazdı 
Survivor HASAN, "BOZOK" yazdı 
Survivor BEGÜM, "BOZOK" yazdı, 
Survivor SAHRA, "BOZOK" yazdı, 
Survivor ÖZLEM, "BOZOK" yazdı


Gönüllüler takımının bugüne kadarki SMS sonuçlarına bakıldığında Hasan ve Bozok arasında Bozok elenir gibi görünüyor. Bu hafta Gönüllüler sms oylamasında büyük ihtimalle Hasan, Turabi ve Hilmicem bu üç kişiden birinci olabilir. Gönüllülerden kimin birinci olduğu ve kimin elendiği 22 Çarşamba günü belli olacaktır.


Hasan Birinci Olursa Kimin İsmini Söyler?
Hasan bu hafta birinci olursa Turabi ismini söyler, çünkü Bozok'un daha az oy aldığını düşünerek onun elenmesini sağlayacaktır.

Turabi Birinci Olursa Kimin İsmini Söyler?
Turabi birinci olursa eğer, Sahra ismini söyler çünkü bozok'un elenmesini istemediği için,

Hilmi Cem Birinci Olursa Kimin İsmini Söyler?
Hilmicem bu hafta birinci olursa, Bozok gitmesin diye Begüm ismini söyleyebilir.

Bunlar Bizim Düşüncelerimizdir. 

Sizin Düşünceleriniz Nelerdir Paylaşabilirsiniz.
Sizce Bu Kim Elenir, Kim Birinci Olur?


19 nisan gönüllüler ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, gönüllüler 19 nisan ada konseyi sonucu, 19 nisanda gönüllüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, 19 nisan hasan mı elendi, bozok mu elendi, hasan elendi mi, bozok elendi mi, 19 nisan hasan elendi mi, survivor hasan elendi mi, survivor all star hasan elendi mi, survivor all star bozok elendi mi, 19 nisan survivor all star hasan elendi mi, 19 nisan gönüllüler kim elendi, 19 nisan survivor kim elendi, 22 nisan survivor kim elendi

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top