turkiye-yunanistan-maci-kac-kac-bitti

TÜRKİYE YUNANİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

EURO 2016 grup elemelerinde en iyi grup üçüncüsü olarak doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli futbol takımımız bu akşam Yunanistan ile karşı karşıya geliyor. Euro 2016 öncesinde bu akşam Yunanistan'ı konuk edecek olan Türkiye son 10 maçtır yenilgi görmemiştir. Bu akşam da bu başarıyı sürdürmek isteyecek olan Türkiye yaptığı son 10 maç sonucunda 8 galibiyet ve 2 beraberlik ile devam etmektedir. İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak olan Türkiye Yunanistan maçı saat 20:15 te başlayacak ve bu heyecanlı maç TV8 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacaktır. Türkiye Yunanistan maçının başlamasından itibaren maçın golleri ve maç sonucu gibi bilgiler burada olacaktır.

   TÜRKİYE 0 - 0 YUNANİSTAN
Goller
Maç Sonucu

TÜRKİYE EURO 2016 RAKİPLERİ KİMLER>>

Maç: Türkiye Yunanistan maçı
Tarih: 17 Kasım 2015
Saat: 20:15
Stat: Fatih Terim Stadı

Şu zamana kadar 9 kez karşı karşıya gelen Türkiye Yunanistan, 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım en son 17 Ekim 2007 tarihinde 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında  Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi ve bu maç 1-0'lik Yunanistan galibiyeti ile sonuçlandı.

Milli maç öncesi önemli duyuru 
Bu akşam Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Türkiye - Yunanistan müsabakası öncesi yapılan güvenlik toplantısında stadyum kapılarının saat 18.00'de açılması kararlaştırıldı. Biletleri dün itibariyle tükenen müsabakayla ilgili aşağıdaki konular yapılan güvenlik toplantısında karara bağlandı:
• Karşılaşmaya Türkiye ve Yunanistan bayrakları dışında bayrak alınmayacak.
• Basın mensupları dışında profesyonel fotoğraf makinasıyla stadyuma girişlere izin verilmeyecek.
• Engelli ve gazi biletleri kapasite oranında Başakşehir kulubü tarafından dağıtılacak.
• Stadyuma herhangi bir pankart alınmayacak. Futbol Federasyonu tarafından futbolseverlere bayrak dağıtılacak.
• Stadyuma girişler batı, kuzey, güney taraflarındaki ana girişlerden yapılacak.

türkiye yunanistan maçı, türkiye yunanistan maçı kaç kaç bitti, türkiye yunanistan maçı hangi kanalda, türkiye yunanistan maçı golleri, türkiye yunanistan maçı saat kaçta hangi kanalda, türkiye yunanistan maçı ne zaman, türkiye yunanistan maçı şifreli mi şifresiz mi, tv8 türkiye yunanistan maçı ayrıntıları, 17 kasım türkiye yunanistan maçı sonucu, 17 kasim turkiye yunanistan maci kac kac bitti

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top