bugün-kim-ne-giydi-kac-puan-aldi

17 KASIM İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Yeni yarışmacı olarak Gülay Hançer'in de katıldığı İşte Benim Stilim All Star da haftanın ikinci günü başlıyor. Dün oldukça gergin geçen ve Nur Yerlitaş'ın oldukça sinirlendiği yarışmada bakalım bugün neler yaşanacak. 17 Kasım Salı günü yeni bölüm ile ekrana gelen sevilen yarışmada giyilen kıyafetler ve alınan puanlar yazımızdadır.

Bugün İşte Benim Stilim de bakalım günün en düşük puanını kim alacak ve rozet kime gidecek. Bugün ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star yeni bölümünde yarışmacılar yine birbirinden güzel kıyafetler ile podyuma çıktılar ve puanlarını aldılar.

17 Kasım Salı İşte Benim Stilim All Star yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 17 Kasım Salı günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 17 Kasım 2015 Salı günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

17 Kasım İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı

Gülay Hançer 17 Kasım Kıyafeti:Gülay bugün, beyaz uzun kollu bir gömlek elbise giyerek altına ise siyah topuklu ayakkabı ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.

Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) 17 Kasım Kıyafeti:Nurcan bugün siyah beyaz belden siyah kemeri olan bir elbise üzerine siyah palto giyen Nurcan siyah el çantası ve siyah fermuarlı topuklu ayakkabı ile podyumda yürüdü.
Aycan ise siyah uzun kollu dekolteli bir bluz giyerek altına ise leopar desenli pantolon üzerine kahverengi kürklü bir siyah palto giyerek büyük siyah el çantası ve stiletto ayakkabı ile podyuma çıktı.
Aycan:Ayakkabı:450 TL Çanta:150 TL Pantolon:100 TL Bluz:40 TL Kaban:500 TL Kürk:60 TL
Nurcan:Ayakkabı:220 TL Çanta:89 TL Elbise:350 TL Kaban:399 TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert 5 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 16 Puan

Sinem Umaş 17 Kasım Kıyafeti:Sinem bugün, turuncu dekolteli uzun kollu bir gömlek giyerek altına ise siyah belinden siyah kemerli tayt üzerine gri siyah çizgileri olan bir palto giyen Sinem siyah bağcıklı topuklu ayakkabı ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:150 TL Çanta:50 TL Pantolon:100 TL Gömlek:60 TL Kaban:400 TL Kemer:20 TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu 6 Puan
Toplam 18 Puan

Özden Cerrahoğlu 17 Kasım Kıyafeti:Özden bugün, beyaz yuvarlak büyük puantiyeleri olan belinde bir kırmızı kemer olan alt tarafı bol olan bir gömlek elbise altına siyah tayt giyerek siyah topuklu ayakkabı ve siyah kutu şeklinde çanta ile kombinini tamamladı.
Ayakkabı:500 TL Çanta169 TL Gömlek:250 TL  Kemer:600 TL
Nur Yerlitaş 10 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 27 Puan

Ayşegül Doğan 17 Kasım Kıyafeti:Ayşegül bugün siyah kazak üzerine lacivert palto giyerek siyah deri taytı ve siyah buti ayakkabıları ve silindir şeklinde siyah çanta ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:100 TL Çanta:200 TL Pantolon:79 TL Kazak:50 TL Kaban:300 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 21 Puan

Nihal Candan 17 Kasım Kıyafeti:Nihal bugün, Siyah uzun kollu bir deri önü ve arkası peluş olan bir ceketgiyerek altına ise kırmızı bir pantolon üzerine palto giyen Nihal bağcıklı  kırmızı çizmeler ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:200 TL Çanta:150 TL Pantolon:100 TL Tişört:30 TL ;Ceket:210 TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 18 Puan

Çiğdem Çelik 17 Kasım Kıyafeti:Çiğdem bugün, Siyah uzun kollu tek omuzu  deri olan derin yırtmaçı olan uzun siyah elbise giyen Çiğdem bağcıklı siyah bot ve siyah el çantası ile podyumda yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Kıyafetler Eklenecektir...

17 KASIM SALI GİYİLEN KIYAFETLER

İşte Benim Stilim All Star 17 Kasım 2015 Salı, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Sinem Umaş Kimdir>>
Zeynep Öztürk Kimdir>>
Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Melek Balkan Kimdir>>

işte benim stilim 17 kasımda giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star salı günü giyilen kıyafetler, iste benim stilim 17 kasım aysenur balci kiyafetleri, 17 kasımda nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 17 kasım alınan puanlar, 17 kasım günün en kötüsü kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top