ukrayna-ispanya-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
UKRAYNA İSPANYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa Şampiyonasında bu akşam oynanacak olan maçlardan olan Ukrayna İspanya maçı Türkiye açısından önemli ve heyecanla beklenen bir maç olmaktadır. Avrupa şampiyonasında en iyi üçüncü olarak doğrudan Fransa'ya gitme hakkı kazanacak olan Türkiye'nin gözü kulağı bu maçta olacaktır. Yani bu akşam İspanya Ukrayna'ya yenilmezse  birde Kazakistan Letonya'yı yenerse A milli takımımız en iyi 3. olacak ve play off lara kalmayacaktır. Şimdi tüm fözler bu akşam oynancak olan Ukrayna İspanya maçında olacaktır. Bu akşam 21:45'te başlayacak olan İspanya Ukrayna maçı Bloomberg HT kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Yazımızda maçın ayrıntıları golleri ve kaç kaç bittiği hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

UKRAYNA 0 - 1 İSPANYA
Goller
22. Dakika Mario Gaspar

Avrupa Şampiyonası C grubunda yer alan Ukrayna ile İspanya bu akşam karşı karşıya geliyor. C grubunda 24 puanla ilk sırada yer alan İspanya grupta 19 puan ile 3. sırada yer alan Ukraynaya konuk oluyor. Bu akşam ayrı bir önem taşıyan Ukrayna İspanya maçının ayrıntıları burada olacaktır.

Türkiye En İyi 3. Takım Olacak mı?
Toplam 9 grubun bulunduğu EURO 2016 Elemeleri’nde, ev sahibi Fransa ve ilk iki sırada yer alan takımlarla birlikte en iyi 3.’ü de turnuvaya direkt katılma hakkı kazanacak. Milli takımımız şu an için 3.’ler sıralamasında 9 puana sahip. Çünkü son sırada yer alan takımlar ile yapılan maçlar hesaba katılmıyor.

Böylece Ay-Yıldızlılar’ın 6 puan aldığı Kazakistan maçları kayıt dışı... Son maçlar öncesi 2 puanla son sırada yer alan Kazakistan Letonya’yı deplasmanda yenerse ve biz de İzlanda’yı yenip 3 alırsak; son sıraya düşecek olan Letonya’ya kaptırdığımız 4 puan hesap dışı kalacak. Ve Türkiye 16 puana ulaşacak. 13 puanı bulunan Ukrayna’nın İspanya’yı yenmemesi halinde grup aşamasını en iyi 3. olarak tamamlayan Milli Takımımız, play-off maçları oynamadan doğrudan Fransa bileti alacak. Şu an en iyi 3. durumunda yer alan Macaristan, son maçını sonuncu Yunanistan ile oynadığından 15 puanı değişmeyecek. Aynı şekilde Hırvatistan ve İsveç de grup sonuncuları ile karşılaşacaklar ve puanları değişmeyecek.

12 ekim ukrayna ispanya maçı, ukrayna ispanya maçı kaç kaç, ukrayna ispanya maçı hangi kanalda saat kaçta, ukrayna ispanya maçı kaç kaç bitti maç sonucu, ukrayna ispanya maçını hangi kanal veriyor, ukrayna ispanya maçı bilgileri, 12 ekim ukrayna ispanya maci kac kac bitti mac sonucu, ukrayna ispanya, ispanya grupta kac puanda, ispanya ukrayna maci sonucu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top