celtic-fenerbahce-maci-kac-kac
FENERBAHÇE CELTİC MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

UEFA Avrupa Liginde bu akşam 2. grup maçları tamamlanacaktır. 1 Ekim Perşembe bu akşam 24 maç oynanacak ve bu maçlardan temsilcilerimiz olan Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin de maçları bulunmaktadır. Bu akşam Beşiktaş Sporting Lizbon ile karşılaşacak Fenerbahçe ise Celtic ile karşılaşacaktır. Celtic Fenerbehçe maçı saat 22:05'te başlayacak ve maç Tivibuspordan yayınlanacaktır. Avrupa liginde bugün oynanacak olan Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. İşte Celtic Fenerbahçe maçı ayrıntıları..

    CELTİC 2 - 2 FENERBAHÇE
Goller
28. Dakika Griftfitis
32. Dakika Commons
44. Dakika Fernandao
49. Dakika Fernandao

STAT: Celtic Park
SAAT: 22.05
YAYIN: Tivibu
HAKEM: Kenn Hansen

Avrupa ligi 2. grup maçında Fenerbahçe rakibi Celtic ile karşı karşıya geliyor. Bu akşam Celtic'in sahasında oynanacak olan bu heyecanlı maç Tivibuspordan şifreli olarak yayınlanacaktır. Yazımızın devamında Celtic Fenerbahçe maçını uydudan şifresiz veren kanalların listesini bulabilirsiniz. Ayrıca bu akşamki Fener Celtic maçında ilk 11'de forma giyecek olan oyuncuların isimlerini bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE CELTİC MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR>>

Muhtemel 11'ler 
CELTIC: Gordon, Lustig, Boyata, Simunovic, Blackett, Brown, Biton, Commons, Johansen, Forrest, Griffiths
FENERBAHÇE: Volkan D, Şener, Alves, Kjaer, Caner, M.Topal, Meireles, Volkan Şen, Diego, Nani, Van Persie

celtic fenerbahçe maçı, celtic fenerbahçe maçı kaç kaç bitti, celtic fenerbahçe maçı hangi kanalda, celtic fenerbahçe maçının kadroları, celtic fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda, celtic fenerbahçe maci kac kac bitti mac sonucu, celtic fenerbahçe maci canlı yayın hangi kanal, celtic fenerbahçe maci kac kac,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top