ÜTOPYA FİNALİ SMS SONUÇLARI 20 EYLÜL 2015

Geçtiğimiz yıl başlayan ve bir yıldır devam eden ütopya da artık sona gelindi ve bu akşam şampiyon belli oluyor. Yayınlandığı güden beri oldukça ilgi gören ve sevilen yarışma ütopya da bu güne kadar bir çok yarışmacı yarıştı ve elendi. Şimdi geriye ise sadece Semih ve Tuncay kaldı. Yarışmanın ilk gününden beri var olan bu başarılı iki yarışmacı şimdi finale kalarak şampiyonluk için son kez oylamaya çıkacaktır. 20 Eylül Pazar akşamı ütopyada üçlü oylama sistemi ile Tuncay yada Semih birinci olacak ve ödül olarak ütopya kasasında biriken paranın yarısını alacaktır. Ütopyada bu akşam gazete satışları, sms oylaması ve eski yarışmacıların verecekleri oylar ile birinci belli olacak. Yazımızın devamında ütopya finalindeki sms oylama sonuçları ile gazete satış sonuçları gibi merak edilen bilgiler anlık olarak burada olacaktır.

ÜTOPYA ŞAMPİYONU TUNCAY OLDU

İşte 20 Eylül Pazar akşamı canlı yayın ile yapılan Ütopya finalinde uygulanacak olan oylama ile ilgili bilgiler. Ütopya finalinde toplam 3 oylama şekli olacaktır. Bunlar şu şekildedir.

20 EYLÜL ÜTOPYA GAZETE SATIŞI SONUÇLARI
Ütopya final gazete satışları sonucunda Semih birinci oldu.

20 EYLÜL ÜTOPYA SMS SONUÇLARI
Ütopya Final sms oylamasında Tuncay birinci oldu.

ESKİ ÜTOPYA YARIŞMACILARININ VERDİĞİ OYLAR
Eski yarışmacıların yaptığı oylama sonucunda Tuncay 14 oy aldı. Semih 12 oy aldı.

ÜTOPYA FİNAL HAFTASINDA ELENENLER
Her hafta bir yarışmacının elendiği Ütopya yarışmasında 14 eylül'de final haftası yaşandı. Finale kalan yarışmacılar finalde birer birer elenmeye başladılar.

14 Eylül 2015 Pazartesi günü Ütopya'dan Dilay Elendi
15 Eylül 2015 Salı günü Ütopya'dan Bahadır Elendi
16 Eylül 2015 Çarşamba günü Ütopya'dan Murat Elendi
17 Eylül 2015 Perşembe günü Ütopya'dan Altar Elendi
18 Eylül 2015 Cuma günü Ütopya'dan Kurretülayn Elendi
18 Eylül 2015 Cuma günü Ütopya'dan Serkan Elendi

Sizin yarışmadaki favori isminiz Tuncay mı? Semih mi? düşüncelerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yarışmayı kimin kazanmasını istiyorsunuz. Ütopyanın şampiyonu sizce kim olacak?

sms sonuclari utopya, 20 eylül ütopya sms sonucu, ütopya sms sıralaması 20 eylül, ütopya e gazete satışları sonuçları 20 eylül ütopya final semih sms sonucu, 20 eylül ütopya final tuncay sms sonucu, ütopyayı kim kazandi, eski yarışmacılar kime oy verdi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top