fenerbahce-bursaspor-maci-kac-kac-bittimac-sonucu
FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ CANLI MAÇ SONUCU

Süper Toto Süper Ligde geride kalan 4 haftada yaptığı maçlarda 3 galibiyet ve bir beraberlik yaşayan Fenerbahçe, şimdi 5. haftada Bursaspor'u konuk ediyor. Süper Lig 5. hafta maçları devam ederken Fenerbahçe Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. 20 Eylül Pazar saat 20:00 başlayacak olan bu maç Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak ve Fenerbahçe Bursaspor LigTv den yayınlanacaktır. Yazımızın devamında maçın tüm ayrıntıları ile maç kaç kaç bitti mac sonucu gibi bilgiler burada olacaktır.

FENERBAHÇE 2 - 1 BURSASPOR
 Goller
21. Dakika Nani
63. Dakika Necid
80. Dakika Van Persie

Maç: Fenerbahçe Bursaspor Maçı
Tarih: 20 Eylül 2015 Pazar
Saat 20:00'da
Stat: Şükrü Saraçoğlu
Kanal: Lig Tv

Geçtiğimiz günlerde Avrupa liginde yaptığı Molde maçında 3-1'lik yenilgi yaşayan Fenerbahçe bu şanssızlığı üzerinden atmak ve süper ligdeki başarısını sürdürmek istiyor. Ligde 10 puana sahip olan Fenerbahçe bugün Bursaspor ile karşı karşıya gelmektedir. Sitemizde ve yazımızda tüm süper lig maçlarında olduğu gibi Fenerbahçe Bursa maçınında golleri ilk 11'leri, maç sonucu gibi bilgileri anlık olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İşte Fenerbahçe Bursaspor maçının ilk 11'leri..

Muhtemel 11'ler 
FENERBAHÇE: Volkan Gökhan (Şener) Alves Kjaer Caner Nani M.Topal Alper Markovic Van Persie Fernandao
BURSASPOR: Mert Advincula Serdar Aziz Dany Aziz Eraltay Hosogai Faty Dzsudzsak Josue Sercan De Sutter

fenerbahçe bursaspor maçı kaç kaç, fenerbahce bursaspor maci kac kac bitti mac sonucu, fenerbahçe bursaspor maçı saat kaçta hangi kanalda, fenerbahce bursaspor macinin golleri, 20 eylül fenerbahçe bursaspor, 20 eylul fenerbahçe bursaspor maci kac kac bitti, fener bursa maci kac kac

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top