turkiye-letonya-maci-kac-kac
TÜRKİYE LETONYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları devam ediyor. A Milli takımımızın yer aldığı A grubunda bu akşam takımlar arasında karşılaşmalar yapılacaktır. Türkiye 3 eylül Perşembe bu akşam Letonya ile karşılaşırken, diğer rakibimiz Hollanda ise izlanda ile karşılaşacaktır. Bu heyecanlı maçların oynanacağı ve nefeslerin tutulduğu bu maçların tüm ayrıntılarını sizler için anlık olarak buradan paylaşacağız. 3 eylül Perşembe Türkiye Letonya ile Konya da karşı karşıya geliyor. Maçın Show Tv canlı olarak yayınlayacaktır. Bizde sizler için buradan Türkiye Letonya maçı kaç kaç ve maç sonucu gibi merak edilen bilgileri aktaracağız. İşte Türkiye Letonya maçı bilgileri...

 TÜRKİYE 1 - 1 LETONYA
Goller
77. Dakika Selçuk
90 Dakika Sabala

Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde A grubunda İzlanda, Hollanda, Kazakistan, Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile eşleşen Türkiye bu akşam Letonya ile karşılaşacak, 6 eylülde ise Hollanda ile karşılaşacaktır. Bu akşam Konya Büyükşehir Torku Arena da karşı karşıya gelecek olan Türkiye Letonya maçı saat 21:45'te başlayacak ve maç show tv den yayınlanacaktır. Hollanda İzlanda maçı ise Habertürk Tv den yayınlanacaktır. Daha önce 5 kez karşılaşan Türkiye ile Letonya arasında oynanan maçlarda 1 kez Türkiye, 1 kez Letonya kazanırken diğer 3 maç berabere sonuçlanmıştır. İşte Bu akşamki maçta ilk 11'de görev alacak isimler bunlardır.

TÜRKİYE LETONYA İLK 11'İ
TÜRKİYE: VOLKAN, ŞENER, SEMİH, ERSAN, CANER, OZAN, SELÇUK, M.TOPAL, ARDA, HAKAN, BURAK
Teknik Direktör: Fatih Terim
LETONYA:STEİNBORS, JAGODİNSKİS, GABOVS, GORKSS, KURAKİNS, FREİMANİS, A.VİSNAKOVS, ZJUZİNS, FERTOVS, SABALA, RAKELS
Teknik Direktör: Marians Pahars

İŞTE MİLLİ MAÇ GÜNLERİ YAPMANIZ GEREKENLER 
Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, HABERTÜRK TV, BLOOMBERG HT ve 7/24 TV izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifrelerimiz

1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.
3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin. BISS şifremiz: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır)
5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.
6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.
7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.

türkiye letonya maçını nasıl izlerim, show tv canli yayin frekansi, türkiye letonya maçı kaç kaç, turkiye letonya maci kac kac bitti mac sonucu, 3 eylül türkiyenin maçı hangi kanalda,turkiye letonya maci kadrolari, turkiye letonya maci son surum, türkiye letonya maçı hangi kanalda saat kaçta, türkiye letonya maçı golleri,türkiye letonya maçi show tv frekans biss ayarları,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top