hollanda-izlanda-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
HOLLANDA İZLANDA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Türkiye açısından bugün 3 Eylül 2015 Perşembe akşamı 2 kritik maç oynanacaktır. Birinci maç A Milli takımımızın yapacağız Letonya maçı diğeri ise 6 Eylülde Yapacağımız Hollanda'nın İzlanda ile yapacağı maçtır. Bu akşam 21:45'te başlayacak olan bu önemli iki maçın ayrıntılarını sizler için derledik. Bu akşam Türkiye Letonya maçını izlerken hepimizin gözü ise Hollanda İzlanda maçında olacaktır. Puan olarak bizden önde olan Hollandanın bu maçı kaybetmesi gerekmektedir. Peki Hollanda İzlanda maçı hangi kanalda saat kaçta oynanacak ve Hollanda izlanda maçı kaç kaç bitti gibi bilgileri sizler için derledik.

HOLLANDA 0 - 1 İZLANDA
    Goller
50. Dakika Sigurdsson

MAÇ: Hollanda İzlanda
SAAT: 21.45
STAT: Amsterdam Arena Stadyumu
YAYIN: Habertürk TV

EURO 2016 Elemeleri A Grubundaki rakiplerimizden Hollanda ile İzlanda, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te Amsterdam Arena'da karşılaşacaklar. Bu zorlu mücadele, Habertürk TV ekranlarından yayınlanacak. Hollanda, EURO 2016 Elemeleri kapsamında 3 Eylül Perşembe günü Amsterdam Arena'da İzlanda, 6 Eylül Pazar günü ise Konya Büyükşehir Torku Arena'da Türkiye ile karşılaşacak. EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda şimdiye kadar oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Hollanda; İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin ardından 10 puanla 3. sırada bulunuyor. Türkiye ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldığı grupta, 8 puanla 4'üncülükte yer alıyor.

Hollanda'nın aday kadrosunda bulunan isimler şöyle: 
Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United) ve Kenneth Vermeer (Feyenoord)
Defans: Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Jeffrey Bruma (PSV), Joel Veltman, Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Porto), Paul Verhaegh (Augsburg), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij (Lazio)
Orta saha: Ibrahim Afellay, Marco van Ginkel (Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Nigel de Jong (Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray) Forvet: Memphis Depay (Manchester United), Bas Dost (Wolfsburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih), Quincy Promes (Spartak Moskova), Jeremain Lens (Sunderland), Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe)

hollanda izlanda maci, hollanda izlanda maçı kaç kaç bitti, 3 eylül perşembe hollanda izlanda maçı kaç kaç bitti, 3 eylul hollanda izlanda maci son durum, hollandanın maçı kimle, hollanda izlanda maçı hangi kanalda saat kaçta, hollanda maçı canlı yayın, hollandanın maçını veren kanallar, hollanda izlanda maçı bilgileri,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top