besiktas-fenerbahce-maci-bilet-fiyatlari
BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

Süper Toto Süper Ligde Beşiktaş ikinci derbi maçına çıkıyor. İlk derbi maçını 2. haftada Trabzonspor ile yapan Beşiktaş şimdi ligde 6. haftada Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. 27 Eylül 2015 Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu. Süper Ligde en önemli maçlardan olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı heyecanla beklenmeye devam ederken tüm taraftarlar bu maçın bilet fiyatlarını merak etmektedirler. Bizde sizlere bu yazımızda Fenerbahçe Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını yazımızın devamında yayınladık.

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

Batı VIP: 250 TL
Batı Tribün: 100 TL
Doğu Tribün: 80 TL
Kuzey Tribün: 40 TL
Güney Kale Arkası: 40 TL

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta 
Maç: Beşiktaş Fenerbahçe
Tarih: 27 Eylül 2015 Pazar
Saat: 19:00'da
Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı

Süper Ligin 6. haftasında 27 Eylül Pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı için, Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada derbi mücadelesinin biletlerinin satışa çıktığı belirtildi. Taraftarlar bu zorlu mücadele için biletleri Passolig internet sitesi üzerinden satın alabilecekler.

beşiktaş fenerbahçe maçı bilet fiyatları, beşiktaş fenerbahçe maçının biletleri, beşiktaş fenerbahçe 27 eylül bilet fiyatları, 27 eylül fenerbahçe beşiktaş biletleri, besiktas fenerbahce maci bilet fiyatlari, fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta, beşiktaş fenerbahçe maci ne zaman saat kacta,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top