14-eylul-utopya-kim-elendi
ÜTOPYA 17 EYLÜL KİM ELENDİ

Ve artık ütopya geriye sadece 5 isim kaldı. Murat'ın da elenmesi ile yalnız kalan Semih nasıl bir yol izleyecek ve neler yapacak. Artık finale sayılı günler kala giderek heyecanlı hale gelen ütopya da her akşam bir kişi eleniyor.

Final haftasında geriye 5 yarışmacı kaldı ve bu haftanın 4. elenen ismi belli oldu. Ütopya da Perşembe yani bugün hem dokunulmazlıklar hemde elenen yarışmacı belli oldu.Yazımızın devamında Ütopyada 17 Eylül de kimler dokunulmazlık kazandı ve Ütopya 17 Eylül Perşembe kim elendi gibi bilgileri sizler için derledik. İşte Ütopya 17 Eylül Perşembe günü dokunulmaz olanlar ve elenen isim hakkındaki bilgiler...

17 EYLÜL ÜTOPYA ALTAR ELENDİ

17 Eylül Ütopya Dokunulmazlık Kazananlar Kimler
** Semih

17 Eylül Ütopya Elemeye Kalanlar Kimler
Altar
Tuncay
Serkan

> 14 Eylül Pazartesi Ütopya da DİLAY Elendi
> 15 Eylül Salı Ütopya da BAHADIR Elendi
> 16 Eylül Çarşamba Ütopya da MURAT Elendi
> 17 Eylül Perşembe Ütopya da ALTAR Elendi

Semih, "Tuncay'a 3 Oy" attı,
Altar, "Serkan'a 3 Oy" attı,
Tuncay, "Altar'a 3 Oy" attı,
Serkan, "Altar'a 3 Oy" attı,
Kurretülayn, "Tuncay'a 3 Oy" attı,

Ütopya da final haftasında yapılacak elemeler sonucunda iki kişi finale kalacak. Ütopya’nın şampiyonu 20 Eylül Pazar final akşamı üç farklı oylama sistemiyle belirlenecek. Peki oylama sistemi nasıl olacak ve Ütopya birincisi nasıl neye göre belirlenecek.

1- Finalde sms oylaması,
2- Final gazetesi satışları
3- Eski Ütopya yarışmacılarının kullanacağı oylar esas alınacak.
Bu üç oylamanın ikisinden galip gelen şampiyon olacak ve o ana kadar Ütopya kasasında biriken paranın yarısını kazanacak.

ütopya 17 eylül kim elendi, ütopya 17 eylül eleme sonuçları, 17 eylül ütopya kim elendi, ütopya final haftası nasıl olacak, utopya finali ne zaman, utopya ne zaman bitecek, ütopyada kim elendi 17 eylül, bu akşam ütopyada kim elendi, persembe utopya kim elendi, 17 eylül ütopya kimler dokunulmazlık kazandı, 17 eylül ütopya dokunulmazlık kazananlar ve elenen kişi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top