utopya-kim-elendi
13 AĞUSTOS ÜTOPYA ELEMEYE KALANLAR KİMLER 

Ütopya da eleme gecesine gelindi ve nefesler tutuldu. Giderek azalan yarışmacılar artık her hafta bir eleme yapacaklar ve böylelikle ütopyada kazanan isim belli olacaktır. Artık eleme sistemi değişen ütopyada gazete satışları neticesinde en çok gazetesi satılan 5 kişi elemeye katılmayarak dokunulmaz olmaktadır. Geçen hafta yapılan ilk ütopya oylamasında elenen isim Yıldız olmuştu.

Dokunulmazlık kazanan 5 kişiden hariç elemeye katılan diğer kişiler arasında oylama yapılması sonucunda bilindiği gibi gazetesi en az satılan kişi elenmiş olacaktır. Yani artık sms oylaması yada internet oylaması olmayacaktır. Öncelikle bu hafta yani 13 Ağustos Perşembe akşamı açıklanan ütopya 5. hafta gazete satışları sonrasında yeni haftada dokunulmazlık kazanan isimler açıklandı. Bu hafta gazeteleri en çok satılan kişiler Tuncay, Semih, Altar, Serkan ve Kurretülayn oldu yani bu isimler bu haftada dokunulmazlık kazandılar. 14 Ağustos Cuma akşamı ütopya eleme sonuçları açıklandı ve elenen isim belli oldu. İşte 13 Ağustos ütopya elemeye kalan isimler.

13 Ağustos Ütopya Elemeye Kimler Kaldı
1- Bahadır
2- Kaan
3- Noyan
4- Buket

5. Hafta gazete satışlarının açıklanmasının ardından yapılan Ütopya oylamasında ismi yazılan isimler yukarıdaki isimler olmuştur. Bu yazılan isimler sonucunda ise en az gazete satışı olan yarışmacı bu haftanın eleneni olacaktır.

Ütopya 5. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 4. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Bahadır
Semih
Kurretülayn
Serkan
Tuncay

Ütopya 3. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Murat
Serkan
Tuncay

Ütopya 2. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Bahadır
Serkan
Tuncay

Ütopya 1. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı 
Altar
Semih
Bahadır
Serkan
Tuncay

ütopya elemeye kalanlar, ütopya elemeye kimler kaldı, ütopya eleme sonuçları, 13 ağustos ütopya elemeye kimler kaldı, 13 ağustos ütopya potaya giren isimler, 13 ağustos ütopya kim elendi, 14 ağustos ütopya kim elendi, utopya elemeye kimler kaldi, dün akşam ütopyada en çok kimin adı yazıldı,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top