tivibu-frekans-ayari
ATROMİTOS FENERBAHÇE MAÇI UYDUDAN İZLEME

Şampiyonlar Liginden elenen ve daha sonra UEFA Avrupa Liginde devam edecek olan fenerbahçe rakibi Atromitos ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Merakla beklenen bu maç için artık sayılı saatler kaldı ve nefesler tutuldu. UEFA Avrupa liginde devam edebilmek için Fenerbahçe'nin bu turu geçmesi gerekmektedir. Toplamda iki maç yapılacak olan Yunanistan temsilcisi Atromitos ile ikinci maç 27 Ağustos 2015 Perşembe bu akşam oynanacak ve maç için iki takım Kadıköyde karşı karşıya gelecekler. Tüm taraftarların merakla bekledikleri bu maç bu akşam saat 21:00 başlayacak ve maç Tivibu da şifresiz olarak yayınlanacaktır. Yanlız kanalı uydu da yer almadığı için tüm taraftarlar alternatif kanallar aramaya başladılar. Fenerbahçe Atromitos maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Tivibu kanalını uydularda bulma yöntemini ve gereken frekans ayarlarını sizler için derledik.

Tivibu Kanalını Uydudan Ayarlama
TİVİBU TÜRKSAT 4A
4A 42°Doğu
H-Yatay
11853 Mhz 25.000
songuncell.blogspot.com
Maç: Atromitos Fenerbahçe
Tarih: 20 Ağustos 2015 Perşembe
Saat: 21:00
Stat: Yunanistan

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI KAÇ KAÇ>>

Fenerbahçe Atromitos Maçını Uydudan Nasıl İzlerim Tivibu Kanalını Ayarlama
Atromitos Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyenler uydu ayarlarından yapacakları küçük bir ayar ile bu kanalı seyredebilecekler. Maçı şifresiz izlemek için yapmanız gerekenler sadece yukarıdaki frekans bilgilerini girmek olacaktır.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Atromitos maçı bu akşam Yunanistan da oynanacak saat 21:00 da başlayacak ve Tivibu kanalından yayınlanacaktır. Yunanistan'ın Atromitos takımı ile eşleşen Sarı Lacivertli ekip bu maçın rövanşını ise 27 Ağustos'ta Kadıköyde oynayacaktır. Bu turu geçmesi dahilinde yani Fenerbahçe Atromitosu elerse rakibi kim olacak sorusu sorulmaya başlayacak ve artık Fenerbahçe avrupa ligi gruplarında yer alacaktır.

fenerbahçe atromitos maçını uydudan nasıl izlerim, uydudan fenerbahçe atromitos maçını izleme, tivibu atromitos fenerbahçe maçını canlı izleme, atromitos fenerbahçe maçı tivibu şifresi, tivibu nasıl izlebir, tivibu frekans ayarları,  fenerbahçe atromitos maçı kaç kaç bitti maç sonucu,uydudan tivibu ayarlama,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top