fbyandex-nedir-nasil-indirilir
FBYANDEX NEDİR, NASIL İNDİRİLİR?

Türkiye'nin önemli takımlarından olan Fenerbahçe, Yandex ile anlaşarak artık FBYandex olarak anılmaya başlandı. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım Yandex Türkiye temsilcileri ile yaptığı anlaşmada Fenerbahçe'ye ek gelir sağlayacaktır. Fenerbahçe taraftarları bu fbyandex uygulaması ile birlikte hem takımlarının son haberlerine ulaşabilecek hemde takımlarına para kazandıracaktır. Fenerbahçe Yandex internet arama motoru ile takımın geçmiş ve gelecek maçları ile ilgili bir çok bilgi yer almaktadır. Taraftarlar ise şimdiden fb yandex nedir nasıl kullanılır ve nasıl indirilir gibi bilgileri merak etmektedir. İşte Fenerbahçe Yandex ile ilgili ayrıntılar.

FBYandex Browser Nasıl İndirilir?
Fenerbahçe'lilerin yeni arama motoru olan ve takıma katkı sağlamak amacı ile kurulan www.fbyandex.com.tr şimdiden taraftarların ilgisini çekmeye başlamıştır. Peki nasıl indirilir;

FBYANDEX İNDİR>>

Fenerbahçe Yandex Nedir?
Fenerbahçe'nin yeni anlaşma yaptığı Yandex arama moturu ile kurulan www.fbyandex.com.tr Fenerbahçe taraftarlarının takımları ile ilgili son haberlerini kolayca bulmakta ve her yaptıkları arama sonrasında Fenerbahçe'ye katkı sağlamasına yarayan bir uygulamadır. Fenerbahçe taraftarları için kurulan ve kısa sürede yayılan Fenerbahçe Yandex arama motoru şimdilerde tüm Fenerbahçe'lilerin kullandığı bir arama motorudur.

Peki bu fb yandexi indirerek taraftarlar nelere sahip olacaklar. Öncelikle yukarıdaki bağlantı yardımı ile indirdiğiniz fbyandex öncelikle takıma katkı sağlayacak bir uygulamadır. FbYandex ile yapacağınız her araştırma ile Fenerbahçe kulübüne katkı sağlanacaktır. İkincisi ise takım ile ilgili tüm bilgileri bulabilceceksiniz. Fenerbahçe transfer haberleri, takımın geçmiş maçları ve gelecek maçları ile ilgili tüm bilgilere anında ulaşabileceksiniz.

fb yandex nedir, fbyandex nedir nasıl kullanılır, yandexfenerbahçe nedir nasıl indirilir, fbyandex.com.tr, fenerbahce arama motoru, yandexfb indir, fbyandex indirme, fenerbahcenin arama motorunu nasıl indirebilirim, fbyandex telefonlara uygulanıyor mu, fenerbahceyandex.com.tr

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top