gunesin-kizlari-melisa-ege-kokenli-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI MELİSA KİMDİR

Güneşin Kızları dizisindeki sırlar bir bir aydınlanmaya başlıyor. Dizinin ilk bölümünden beri konuşulan ve adı geçen Melisa karakteri nihayet ortaya çıktı. Güneşin Kızlarındaki Savaş'ın sevgilisi olan ve birden ortadan kaybolan Melisa karakteri sırları ile birlikte geri döndü. Melisa gelir gelmez Haluk'tan yardım istemektedir. İzleyici tarafından merak edilen ve araştırılan Melisa karakterini Ege Kökenli isimli oyuncu canlandırmaktadır. Diziye girer girmez herkesin dikkatini çeken Ege Kökenli hakkındaki bilgiler oldukça merak edilmektedir. Peki Melisa karakterini canlandıran Ege Kökenli kimdir sizler için bu soruların cevaplarını derledik.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>> 

Güneşin Kızları Melisa Karakteri Kimdir? 

Ege Kökenli Kimdir
Güneşin Kızları dizisinde Melisa karakterini canlandıran Ege Kökenli 20 Mart 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde tamamlayan güzel oyuncu 2004'ten itibaren dizilerde rol almaya başladı. En İyi Arkadaşım ve Anadolu Kaplanı gibi dizilerde rol alan Ege Kökenli daha sonra rol aldığı Yahşi Cazibe dizisinde aykırı Rockçı rolü ile dikkatleri üzerine çekti. İlerleyen yıllarda rol aldığı Öğretmen Kemal ve Çalıkuşu dizilerinde de başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Asla Vazgeçmem dizisi ile yeniden kamera karşısına geçti. oynadığı bütün dizilerde güzelliği ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Ege Kökenli şimdi ise Güneşin Kızları dizisinde rol almaktadır.

Ege Kökenli Rol Aldığı Diziler 

2015 Güneşin Kızları
2014 Çiçek
2010 Öğretmen Kemal
2010 Yahşi Cazibe
2006 Anadolu Kaplanı
2004 En İyi Arkadaşım

güneşin kızları melisa kimdir, güneşin kızları melisa kaç yaşında, güneşin kızları melisa gerçek adı, güneşin kızlarında melisayı kim oynuyor, ege kökenli kimdir, ege kökenli biyografi, ege kökenli kaç yaşında, ege kökenli resimleri, ege kökenli güneşin kızları

Güneşin Kızları Elif - Dilan Çiçek Deniz Kimdir>>
Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
Güneşin Kızları Peri - Miray Akay Kimdir>>
Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

Ege Kökenli Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top