gunesin-kizlari-didem-fatmagul-faki-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI DİDEM KİM

Kanal D'nin sevilen ve en gözde dizilerinden biri olan Güneşin Kızları dizisi yepyeni bölümleri ile devam etmektedir. Yayınlandığı günden beri oldukça fazla ilgi  gören dizi her hafta en çok izlenen dizilerden olmaya devam ediyor. Bizde sizler için dizideki oyuncuları tanıtmaya devam etmekteyiz. 

Güneşin Kızları dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Daha önce survivor yarışması ile tanıdığımız Fatmagül Fakı isimli oyuncu şimdi Güneşin Kızları dizi kadrosuna katıldı. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Funda İlhan, Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş gibi oyuncular yer almaktadır. 

Diziye yeni katılan isim olan Fatmagül Fakı Güneşin Kızları dizisinde Didem karakterini canlandıracaktır. Didem karakteri ise Ali'nin eski sevgilisi rolünde olacaktır. Fatmagül Fakı'nin dizide rol alması üzerine izleyenler tarafından güzel oyuncunun bilgileri araştırılmaya başladı bizde sizler bu yazımızda Fatmagül Fakı biyografi bilgilerini derledik..

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

Güneşin Kızları Didem Karakteri Kimdir?

Fatmagül Fakı Kimdir
Güneşin Kızları dizisinde Didem karakterini canlandıran Fatmagül Fakı, 3 Şubat 1990 yılında Konya da doğmuştur. Aslen Hatay'lıdır. Güzel oyuncuyu hepimiz ilk olarak 2013 yılında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında tanıdık. Dr. Oktay Duran Teknik anadolu lisesinde okuyan Fatmagül Fakı sonrasında 2010 yılında Aydın üniversitesi grafik tasarım bölümünden mezun olmuştur..

Stajını medya şirketlerinde yapan başarılı oyuncu daha sonra THY yollarında hosteslik sınavına girip kazanmış ve bir dönem hosteslik yapmıştır. Daha sonra spikerlik ve sunuculuk hayalini gerçekleştirmek için Türk hava yollarından ayrılmıştır. En çok istediği şey ise spor spikeri olmaktır. Fatma gül fakı ünlü manken Adriana limaya aşırı benzerligi ile dikkat çekiyor. Renkli gözleri ile Adriana Lima'nın ikizi sanılacak kadar benzerlik göstermektedir. Güzelligi ile dikkatleri üzerine çeken Fatma gül fakı şimdiler Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları'nda Didem karakterini canlandırmaktadır.

Fatmagül Fakı Yaşı: 25
Fatmagül Fakı Boyu: 1,63
Fatmagül Fakı Kilosu: 53

fatmagül fakı kimdir, fatmagül faki kaç yaşında, fatmagül fakı resimleri, fatmagül fakı biyografi, güneşin kızları didem, güneşin kızları didem kimdir, güneşlin kızları didem resimleri, gunesin kizlari didem gercek adi, güneşin kızları didem boyu kilosu kaç, güneşin kızları alinin eski sevgilisi kimdir,

Güneşin Kızları Elif - Dilan Çiçek Deniz Kimdir>>Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
Güneşin Kızları Peri - Miray Akay Kimdir>>
Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

Fatmagül Fakı Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top