inadina-ask-defne-kimdir
İNADINA AŞK DİZİSİ DEFNE 
songuncell.blogspot.com'a aittir 
FOX tv ekranlarına bir dizi daha geliyor güçlü oyuncu kadrosuyla bu akşam ekranlarda olacak olan İnadına Aşk dizisinin oyuncuları, karakterleri hakkında bilgi vereceğiz. Heyecanla beklenen Fox Tv İnadına Aşk dizi oyuncuları arasında Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Açelya Topaloğlu ve Gönül İşleri dizisinde rol alan Can Yaman'ın başrollerinde olduğu dizide Cem Belevi, Eren Vurdem, Yeşim Dalgıçer, Nilay Duru, Bilge Şen, İlay Erkök gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Fox TV'nin merakla beklenen dizilerinden biri olan İnadına Aşk'ın başrol oyuncusu Can Yaman dizide Yalın Aras karakterini canlandırıyor.

İnadına Aşk dizisindeki Defne karakterini güzel oyuncu Açelya Topaloğlu canlandırıyor. Genç ve güzel bir kız olan Defne, Yalın'a aşıktır. Defne, Yalın'ı dış görünüş olarak kusursuz ve çok yakışıklı bulmaktadır. İnadına Aşk dizisinin merak edilen sempatik, güzel oyuncusu Defne karakteriyle karşımızda olan Açelya Topaloğlu hakkındaki bilgilerini, resimlerini, biyografi bilgilerini sizler için araştırdık ve derledik. 

İNADINA AŞK OYUNCULARI>> 

İnadına Aşk Defne Karakteri Kimdir?

Açelya Topaloğlu Kimdir 
songuncell.blogspot.com'a aittir 
İnadına Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran, dizide en çok merak edilen güzel ve yetenekli oyuncusu Açelya Topaloğlu 19 Kasım 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur, aslen İzmir Karşıyaka'lıdır. 29 yaşında olan Açelya Topaloğlu özel bir sanat merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimini Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezinde tamamlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren üniversiteye kadar olan dönemde dans ile ilgilenen Açelya Topaloğlu, Tan Sağtürk Dans Okulu Modern Dans bölümünde dans eğitimi almıştır. 
Kısa bir süre Anadolu Ateşi Dans grubunda yer almıştır. 2008-2009 yılında MSM-Actor Studio'da müzikal eğitimi alıp 2009 yılında MSM Konservatuvar Tiyatro Bölümünü kazanıp 2013 yılında mezun olmuştur. 
Oyunculuk kariyerine Arka Sokaklar dizisi ile başlayan Açelya Topaloğlu daha sonra Aşk Yakar ve Eve Düşen Yıldırım gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan oyuncu Almila karakteriyle büyük başarı sağladı. Açelya Topaloğlu, Defne karakteri ile Fox Tv ekranlarında başlayan İnadına Aşk dizisiyle ekranlarda olacak. 

Açelya Topaloğlu boyu 1,69 cm 
Açelya Topaloğlu kilosu 55 kg 
Açelya Topaloğlu göz rengi kahverengi
Açelya Topaloğlu saç rengi kahverengi 
Açelya Topaloğlu yaşı 29 

Açelya Topaloğlu'nun rol aldığı diziler ve filmler 

2014-Kaçak Gelinler- Almilla 
2012-Eve Düşen Yıldırım-Sevda 
2011-Gece Sularında İstanbul-Nihan 
2010-Arka Sokaklar-Ahu Gözcü 
2008-Aşk Yakar-Belda 

inadına aşk defne resimleri, inadına aşk dizisi defne, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisinde defne kimdir, inadına aşk dizisi defne karakteri, inadina ask dizisi defne kimdir, inadına aşk dizisi defne gerçek adı, inadına aşk defne gerçekte kimdir, açelya topaloğlu kimdir, açelya topaloğlu biyografi, can yaman resimleri, açelya topaloğlu kaç yaşında boyu kilosu kaç, fox tv inadına aşk dizisi, acelya topaloglu resimleri

İnadına Aşk Dizisi Damla - İlay Erkök Kimdir>>
İnadına Aşk Dizisi Yalın - Can Yaman Kimdir>>
İnadına Aşk Dizisi Deniz - Cem Belevi Kimdir>>
İnadına Aşk Dizisi Çınar - Eren Vurdem Kimdir>>
İnadına Aşk Dizisi Ezgi - Cevahir Turan Kimdir>>
İnadına Aşk Dizisi Yeşim - Nilay Duru Kimdir>>

Açelya Topaloğlu Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top