ask-zamani-eda-kimdir
AŞK ZAMANI EDA
songuncell.blogspot.com'a aittir 
Aşk Zamanı isimli yeni dizi Atv de başlıyor. İlk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Aşk Zamanı dizi bilgilerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Başrollerini Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Bekir Aksoy, Ali Ersan Duru ve Burcu Binici’nin paylaştığı Aşk Zamanı dizi oyuncuları arasında Burcu Binici, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Rüya Gönderen gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Aşk Zamanı dizisinde aranan ve beğenilen isimlerin başında ise Eda karakterini canlandıran Nihan Balyalı gelmektedir. Dizide Eda karakteri Orhan'ın kızlarından büyüğüdür.

Dizinin başlaması ile birlikte Nihan Balyalı kimdir, Kaç yaşındadır ve Aşk Zamanı dizisindeki Eda gerçekte kimdir ve boyu kilosu kaç gibi bir çok sorunun sorulması ile birlikte bizde sizler için bu yazımızda tüm bu soruların cevaplarını derledik.
İşte yeni başlayan Aşk Zamanı dizisi Eda karakteri yani Nihan Balyalı hakkındaki bilgiler.

AŞK ZAMANI OYUNCULARI>>

Aşk Zamanı Eda Karakteri Kimdir?

Nihan Balyalı Kimdir 

Aşk Zamanı dizisinde Eda karakterini canlandıran güzel oyuncu Nihan Balyalı, 1 ocak 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi'nden mezun olan güzel oyuncu ayrıca özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi de almıştır. 

Daha önce Emanet, Kızım Nerede ve Canım Ailem gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu birçok reklam filmlerinde de oynamıştır. Bellona, Ülker, Pınar, Turkcell, Teb, Vodafone ve Arçelik gibi bir çok ünlü markanın reklam filminde oynamıştır. Aşk Zamanı dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen güzel oyuncu Nihan Balyalı dizide, Eda karakterini canlandırıyor.
songuncell.blogspot.com'a aittir 
Nihan Balyalı boyu 1,60 cm 
Nihan Balyalı kilosu 45 kg 
Nihan Balyalı yaşı 29 

Nihan Balyalı'nın rol aldığı diziler ve filmler 

Aşk Zamanı
Canım Ailem

Kızım Nerede
Bizim Yenge
Bulutların Ötesi
Altı Mantı
Emanet

aşk zamanı eda resimleri, aşk zamanı dizisi eda, aşk zamanı dizi oyuncuları kimler, aşk zamanı dizisinde eda kimdir, aşk zamanı dizisi eda karakteri, ask zamani eda, aşk zamanı dizisi eda gerçek adı, aşk zamanı eda gerçekte kimdir, nihan balyali kimdir, nihan balyalı biyografi, nihan balyalı resimleri, nihan balyalı kaç yaşında boyu kilosu kaç, aşk zamanı dizisi, nihan balyalı resimleri 

Nihan Balyalı Resimler

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top