galatasaray-udinese-maci-kac-kac-mac-sonucu
GALATASARAY UDİNESE MAÇI KAÇ KAÇ...

Galatasaray İtalyan takımlarından Udinese ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Hazırlık maçlarını sürdüren bir diğer takım ise Galatasaray olmaktadır. Avusturya'nın Velden kentinde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekip ikinci kamp dönemi hazırlık maçlarına başladı ve İtalyan takımı olan Udinese ile bu akşam karşı karşıya geliyor.

25 Temmuz 2015 Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Udinese maçında tüm taraftarların merak ettikleri ise Galatasaray'ın yeni transferi olan Lukas Podolski'nin Udinese maçında oynayıp olmayacağı olmaktadır. Yaptığı transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray bakalım bu akşam hangi kadro ile sahaya çıkacak.

MAÇ İPTAL EDİLDİ
Meşaleler ve ses bombası nedeni ile maçı durduran hakem daha sonra ise maçın iptaline karar verdi. 


GALATASARAY 0 - 0 UDİNESE
Goller

Galatasaray daha önce Ried ve Celta Vigo ile hazırlık maçı yapmış 3-2 ve 2-0 olarak kazanmıştı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bakalım bu maçta kimlere görev verecek. 25 Temmuz Galatasaray Udinese maçı saat 20:00 da D-smarttan naklen yayınlanacak ve bu önemli karşılaşma ise Villach kentinde bulunan bir statta gerçekleştirecek. Galatasaray Udinese maçı kaç kaç bitti maç sonucu ve golleri gibi ayrıntılar yazımızda olacaktır...

Sarı Kırmızılı takım bu akşam İtalyan temsilcisi olan Udinese maçı için top koşturacak bakalım Galatasaray bu maçı alabilecek mi. 
Galatasaray ve Udinese takımlarının ilk 11'leri maç başladığında belli olacak ve bizde sizlere buradan maçın ayrıntıları ve takım kadroları gibi detayları paylaşacağız. 

Sizce Bu Maçı Kim Alır Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz....

galatasaray udinese, galatasaray udinese maçı kaç kaç, galatasaray udinese maçı ayrıntıları, galatasaray udinese maç sonucu, kaç kaç bitti, udinese galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta, galatasaray udinese hazırlık maçı kaç kaç bitti, galatasaray udinese maci kac kac bitti canliskor,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top