besiktas-lille-maci-kac-kac-mac-sonucu
BEŞİKTAŞ LİLLE MAÇI KAÇ KAÇ

Beşiktaş Lille maçı bu akşam saat 19:00 da canlı olarak D-Smarttan canlı olarak yayınlanacaktır. Hazırlık maçlarının ilkinde 2-0 Sturm Graz'a yenilen Beşiktaş bu akşamki Lille maçına oldukça iddialı çıkmıştır. Yaptığı transferler ile oldukça motive olan Beşiktaş hazırlık maçlarını aralıksız sürdürmektedir.

Toplamda 5 hazırlık maçı yapacak olan Beşiktaş ilk maçını 22 Temmuz da Sturm Graz ile yaptı ve beklemediği bir mağlubiyet aldı. İkinci hazırlık maçı olan Lille takımı ile bu akşam oynayacağı maçın sonucunu anlık olarak burada sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


BEŞİKTAŞ 0 - 0 LİLLE
  Goller

Fransız ligi takımlarından olan Lille takımı ile yapacağı maçın ardından 3 hazırlık maçı daha yapacak olan Beşiktaş 26 Temmuz Pazar akşamı ise Nice takımı ile karşılaşacaktır. Beşiktaşın hazırlık maçlarının tarihleri ve hangi takımlar ile olduğu bilgisi yazımızın devamındadır. Bu akşam oynanan Lille maçı ayrıntıları ile maçın golleri ve takım kadroları gibi tüm bilgileri sizler için derledik. İşte Beşiktaş Lille Maçı golleri ve ayrıntıları....

Beşiktaş Lille maçı ile ilgili ayrıntılar maçın golleri ve takım kadroları gibi merak edilen bilgiler burada olacaktır. Beşiktaş toplam 5 hazırlık maçı yapacak ve hazırlık maçlarının tarihleri şu şekilde olacaktır.
22 Temmuz da Sturm Graz takımı,
25 Temmuz da Lille takımı,
26 Temmuz da Nice takımı,
29 Temmuz da NK Zavrc takımı
1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta takımı ile karşılaşacaktır.

beşiktaş lille maçı, beşiktaş 25 temmuz lille maçı, beşiktaş lille maçı kaç kaç bitti, 25 temmuz cumartesi beşiktaş lille maç sonucu, beşiktaş hazırlık maçları ne zaman, besiktas lille, besiktas lille maci kac kac bitti, beşiktaş lille maçı, bu akşamki beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta, besiktas lile maci

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top