galatasaray-nice-maci-kac-kac
GALATASARAY NİCE MAÇI KAÇ KAÇ...

Olaylı geçen Udinese maçının ardından Galatasaray Fransız takımlarından Nice ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Hazırlık maçlarında oldukça başarılı olan Galatasaray bu maçıda alarak başarısını sürdürmek istiyor. 

28 Temmuz 2015 Salı akşamı karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Nice maçında tüm taraftarların merak ettikleri ise Galatasaray'ın yeni transferi olan Lukas Podolski'nin Nice maçında oynayıp olmayacağı olmaktadır. Yaptığı transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray bakalım bu akşam hangi kadro ile sahaya çıkacak. Maçın tüm ayrıntıları burada olacaktır.

GALATASARAY 0 - 4 NİCE
Goller
57. Dakika Ben Arfa (Penaltı)
71. Dakika N. Maupay
73. Dakika Benrahma
80. Dakika N. Maupay

Hazırlık maçlarını sürdüren Galatasaray, Avusturya'nın Velden kentinde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekip ikinci kamp dönemi hazırlık maçlarına Fransa takımı olan Nice ile bu akşam karşı karşıya geliyor.

Galatasaray daha önce Ried ve Celta Vigo ile hazırlık maçı yapmış 3-2 ve 2-0 olarak kazanmıştı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bakalım bu maçta kimlere görev verecek. 28 Temmuz Galatasaray Nice maçı saat 19:15 te D-smarttan naklen yayınlanacak. Galatasaray Nice maçı kaç kaç bitti maç sonucu ve golleri gibi ayrıntılar yazımızda olacaktır...

Sarı Kırmızılı takım bu akşam Fransa temsilcisi olan Nice maçı için top koşturacak bakalım Galatasaray bu maçı alabilecek mi.
Galatasaray ve Nice takımlarının ilk 11'leri maç başladığında belli olacak ve bizde sizlere buradan maçın ayrıntıları ve takım kadroları gibi detayları paylaşacağız.

Sizce Bu Maçı Kim Alır Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz....

28 temmuz galatasaray nice maci, galatasaray nice maçı kaç kaç 28 temmuz, galatasaray nice maçı ayrıntıları, 28 temmuz galatasaray nice maç sonucu, kaç kaç bitti, nice galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta, galatasaray nice hazırlık maçı kaç kaç bitti, galatasaray nice maci kac kac bitti canliskor,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top