fenerbahce-shakhtar-maci-kac-kac-bitti
FENERBAHÇE SHAKHTAR MAÇI KAÇ KAÇ

Merakla beklenen gün geldi ve Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı bu akşam oynanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçlarına devam eden Fenerbahçe bu akşam Ukrayna takımlarından olan Shakhtar Donetsk takımı ile eleme maçına çıkıyor. 
Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı 28 Temmuz Salı akşamı saat 21:00 da D-Smarttan canlı olarak yayınlanacak ve bizde sizler için anlık olarak maçın ayrıntıları ile maçın golleri hakkındaki bilgileri paylaşacağız. İşte Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı bilgileri...

FENERBAHÇE 0 - 0 SHAKHTAR
Fenerbahçe tüm liglere hızlı bir giriş yapmak istemekte ve hem süper ligde hemde şampiyonlar liginde başarısını sürdürmek istemektedir. Bu sezon yaptığı yıldız futbolcular ile adından söz ettiren Fenerbahçe bu akşam Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelecektir. Şampiyonlar ligi ön eleme maçına çıkacak olan Fenerbahçe hazırlık maçları ile playofflara hazırlanıyor. 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Shaktar teknik direktörü Lucescu maçta yer alacak kadronun maç saatinde kesinlik kazanmasını söylerlerken İstanbul'a gelen ekipler ile muhtemel 11'ler belli olmuş gibidir. 

İşte Fenerbahçe ve Sahakhtar Muhtemel İlk 11'ler
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Meıreles, Diego, Nani, Sow, Fernando
Shakhtar: Andriy Pyatov, Vyacheslav Shevchuk, Ismaily, Sergii Kryvtsov, Marcio Azevedo, Dentinho, Taison, Fred, Facundo Ferreyra, Alex Teixeira, Vasyl Kobin, Eduardo. 

28 temmuz fenerbahçe shakhtar maci, fener shakhtar maci kac kac bitti, fenerin shakhtar maci hangi kanalda, fenerbahce shakhtar maci saat kacta, fenerbahce shakhtar maci kac kac, fenerbahce shakhtar maçı canlı yayın hangi kanal 28 temmuz 2015, canliskor, fenerbahçe shakhtar maçı kaç kaç bitti maç sonucu, 28 temmuz fenerbahçe maçını canlı veren kanallar hangileri,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top