galatasaray-celta-vigo-maci-kac-kac
GALATASARAY CELTA VİGO MAÇI KAÇ KAÇ...

Hazırlık maçlarını sürdüren bir diğer takım ise Galatasaray olmaktadır. Avusturya'nın Velden kentinde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekip ikinci kamp dönemi hazırlık maçlarına başladı ve İspanyol takımı olan Celta Vigo ile bu akşam karşı karşıya geliyor.

22 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek olan Galatsaray ve Celta Vigo maçında tüm taraftarların merak ettikleri ise Galatasaray'ın yeni transferi olan Lukas Podolski'nin Celta Vigo maçında oynayıp olmayacağı olmaktadır. Yaptığı transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray bakalım bu akşam hangi kadro ile sahaya çıkacak.

Galatasaray daha önce Ried ile hazırlık maçı yapmış ve 3-2 olarak kazanmıştı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bakalım bu maçta kimlere görev verecek. 22 Temmuz Galatasaray Celta Vigo maçı saat 21:30 daD-smarttan naklen yayınlanacak ve bu önemli karşılaşma ise Villach kentinde bulunan Lind Statında gerçekleştirecek. Galatasaray Celta Vigo maçı kaç kaç bitti maç sonucu ve golleri gibi ayrıntılar yazımızda olacaktır...


GALATASARAY 2 - 0 CELTA VİGO
Goller
24. Dakika E. Çolak
38. Dakika Podolski
59. Dakika Rivas

Sarı Kırmızılı takım bu akşam İspanya temsilcisi olan Celta Vigo maçı için top koşturacak bakalım Galatasaray bu maçı alabilecek mi. 
Galatasaray ve Celta Vigo takımlarının ilk 11'leri maç başladığında belli olacak ve bizde sizlere buradan maçın ayrıntıları ve takım kadroları gibi detayları paylaşacağız. 

Sizce Bu Maçı Kim Alır Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz....

galatasaray celta vigo, galatasaray celta vigo maçı kaç kaç, galatasaray celta vigo maçı ayrıntıları, galatasaray celta vigo maç sonucu, kaç kaç bitti, celta vigo galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta, galatasaray celta vigo hazırlık maçı kaç kaç bitti, galatasaray celta vigo maci kac kac bitti canliskor,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top