dünya-kupasi-turkiyenin-rakipleri-kimler
2018 DÜNYA KUPASI TÜRKİYE'NİN RAKİPLERİ

Tüm dünyada tekrardan Dünya kupası heyecanı başlamaktadır. Tüm futbol kulüplerinin yeni sezon hazırlıkları sürerken 2018 yılında yapılacak olan Dünya Kupası maç tarihleri ile eleme maçlarının tarihleri belli oluyor. 

2018 yılında Rusya da yapılacak olan Dünya Kupası maçları öncesinde, eleme maçları için kura çekimi olacaktır. 2018 Fifa Dünya Kupasına toplamda 52 ülke katılacak ve bu takımlar arasında 9 grup oluşturulacaktır. Oluşturulacak olan bu 9 gruptan 7 tanesinde 6 takım ve 2 grupta ise 5 takım yer alacaktır.

2018 Dünya Kupası eleme maçları için yapılacak olan kura çekimi 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 18:00 da yapılacaktır. FIFA dünya sıralamasında 48. basamağa kadar gerileyen Türkiye kura çekiminde 4. torbada yer alacak. Türkiye'nin yer aldığı torbada İsrail, Burgaristan, Estonya ve Slovenya gibi takımlar yer almaktadır. Yazımızın devamında dünya kupası eleme maçları için yapılan kuraya katılan takımlar ve yer aldıkları torbalar ile 2018 dünya kupası eşleşmelerini bulabilirsiniz.

DÜNYA KUPASI TÜRKİYE'NİN RAKİPLERİ KİMLER
2018 Dünya Kupası için Türkiye'nin rakipleri belli oldu. İşte Türkiye'nin rakipleri;
Hırvatistan, İzlanda, Fillandiya, Ukrayna oldu. Türkiye I grubunda ve  takımlık grupta yer aldı.

İşte Dünya Kupası Kura Çekimine Katılacak Olan Takımlar ve Torbalar
1. TORBA: Almanya, Belçika, Hollanda, Portekiz, Romanya, İngiltere, Galler, İspanya, Hırvatistan 
2. TORBA: Slovakya, Avusturya, İtalya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Fransa, İzlanda, Danimarka, Bosna-Hersek 
3. TORBA: Ukrayna, İskoçya, Polonya, Macaristan, İsveç, Arnavutluk, Kuzey İrlanda, Sırbistan, Yunanistan 
4. TORBA: Slovenya, Türkiye, İsrail, İrlanda Cumhuriyeti, Norveç, Bulgaristan, Faroe Adaları, Karadağ, Estonya songuncell.blogspot.com
5. TORBA: Kıbrıs Rum Kesimi, Letonya, Ermenistan, Finlandiya, Belarus, Makedonya, Azerbaycan, Litvanya, Moldova 
6. TORBA: Kazakistan, Lüksemburg, Liechtenstein, Gürcistan, Malta, San Marino, Andorra

Gruplarını lider olarak bitiren 9 takım direkt olarak Dünya Kupası vizesi alacak. Sekiz grup ikincisi ise play-off'a kalacak. Play-off maçları 9-11 Kasım ile 12-14 Kasım 2017 tarihlerinde oynanacak ve 4 takım daha Dünya Kupası bileti almaya hak kazanacak.
2018 Dünya Kupası elemeleri heyecanı 4 Eylül 2016'da başlayacak ve 10 Ekim 2017'deki 10. hafta maçlarıyla sona erecek.

dünya kupası grup elemeleri ne zaman, dünya kupası rakiplerimiz kimler, dünya kupası türkiyenin grubundaki takımlar kimler, 2018 dünya kupasında kimler rakibimiz oldu, 2018 dünya kupası nerde ne zaman yapılacak, 208 dünya kupası türkiyenin rakipleri kimler, 2018 dünya kupası türkiye grup maçları ne zaman kimlerle, 2018 dünya kupası maçları ne zaman başlıyor.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top