teog-sinav-sonuclari-8-haziran
TEOG SINAV SONUÇLARI 8 HAZİRAN
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bu yıl 1,273,000 öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş sınavı olan TEOG 2. dönem sınavları bilindiği gibi 29 Nisan ve 30 Nisan'da yapılmıştı. Sınav sonrası öğrencileri ise heyecanlı bir bekleyiş sarmıştı. Heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyen öğrencileri sevindirecek haber geldi ve sınav sonuçları açıklandı. 

TEOG sınav sonuçları 8 Haziran 2015 Pazartesi günü açıklandı. Tüm 8. sınıf öğrencilerinin merakla bekledikleri 2. dönem TEOG Sınav sonuçları nihayet açıklandı ve çoğu öğrencinin yüzünü güldürmeye başladı. Liselere geçiş sınavı olan TEOG sınavı sonrasında ise öğrenciler aldıkları puanlara göre liselere yerleşecekler. 

2015 yılı 2. Dönem TEOG Sınav sonuçlarının açıklandı. 

Sınav sonuçlarını yazımızın devamındaki bağlantıyı tıklayarak öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları ile ilgili düşüncelerinizi ve paylaşmak istediklerinizi Yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. 

TEOG SINAV SONUÇLARI>>>
(Sonuçlar Açıklandığı Link Anda Aktif Olacaktır)
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bu sınav sonrasında TEOG sınav tercih işlemleri ile ilgili değişikliklerde olmuştur. Yapılan değişiklikler ilgili bilgiler ise şu şekildedir;

Bu yıl TEOG sınavları tercih işlemleri için değişiklikler oldu. Geçen yıl 15 olan tercih sayısı bu yıl ise 25'e yükseldi ve tercih işlemlerinde geçen yıllarda A ve B okul türleri gibi olan gruplar bu sene olmayacak ve öğrenciler okul türlerine göre hiç bir şey yapmayacak ve 25 tercihinden biri olacaktır.

teog sınav sonuçları açıklandı mı, sınav sonuçları, teog sınav sonuçları öğren, 2015 teog sınav sonuçları, teog 2. dönem sınav sonuçları, teog sinav sonuclari, teog sinav sonuclari aciklandi mi, 8 haziran 2015 teog sınav sonuçları, 8 haziran teog sinav sonuclari, teog sınav sonucu ögren, teog sonuçları öğren, teogdan kaç puan aldım, teog sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, teog bugün açıklanacak mı,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top