ÜNLÜLERDEN SERENAY MI MERVE Mİ ELENDİ?

Her hafta Pazar günleri oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyunu bu hafta da yine heyecan dolu anlara sahne oldu. 

Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kazandı ve bu sayede Ünlüler takımı ada konseyine giderek isim yazmak zorunda kaldılar.

Ünlüler bu hafta oyunu kaybederek ada konseyine gittiler. Ada konseyi sonucunda en çok ismi yazılan kişi Serenay ve Merve oldu. Artık eleme olayı değiştiği için Merve ve Serenay'ın karşısına yarın bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve kaybeden takım aday çıkartacaktır. Bu akşam ada konseyinde kim kimin ismini yazdı bilgisi aşağıdadır. Yarın 15 Haziran Pazartesi akşamı oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucu ve ismi yazılan kişi hakkındaki bilgileri paylaşacağız.

SURVİVOR MERVE mi, SERENAY mı ELENDİ? 
serenay-mi-merve-mi-elendi


Survivor da bu hafta kimin elendiğini öğrenmek için salı akşamı oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucunda çıkacak olan isim sonucunda belli olacaktır. 15 Haziran Salı akşamı dokunulmazlığı kaybeden takımın yazdıgı isim ile Serenay ve Merve arasındaki oylama sonucuna bakılarak belli olacaktır.

Sizce Bu Hafta Kim Elenir?

Tahminlerinizi Yorum Bölümünden Paylaşabilirsiniz...

ünlüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı serenay mı elendi, 14 haziran ünlülerde kim elendi, 14 haziran ünlüler elenen kim, serenay mı merve mi elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler takımı ada konseyi sonuçları, 14 haziran ünlüler sms sonuçları, 14 haziran serenay mı merve mi elendi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top