ANIL MI HAKAN MI ELENDİ?

Her hafta Pazar günleri oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyunu bu hafta da yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kazandı ve bu sayede her iki takımında sayıları eşit olacak ve iki takımda 4 kişi kalacaktır.

İki hafta üst üste dokunulmazlık kazanan ünlüler bu hafta oyunu kaybederek ada konseyine gittiler. Ada konseyi öncesi ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Bireysel dokunulmazlık oynayan ünlüler takımından oyunu kazanan isim Doğukan oldu ve Doğukan'ın ismi konseyde yazılmadı.

5 kişi olan ve iki grup olan Ünlüler takımı eleme anında her iki grupta bir kişinin ismini yazdılar yani; Merve'nin grubu Seeranay ismini yazdılar. Hakan'ın grubu ise Anıl ismini yazdılar. Bu hafta sms oylamasında birinci olan isim Merve oldu. Bireysel dokunulmazlık kazanan Doğukan da Anıl'ın karşısına Hakan ismini söyledi ve iki isim arasından biri elenecektir. Peki bu hafta ünlüler takımından Berna mı elendi, Hakan mı elendi işte detaylar.


SURVİVOR ANIL ELENDİ?


Ünlüler Ada Konseyinde Anıl ismi yazılmıştı.
SMS Birincisi Merve Aydın oldu.
Dokunulmazlık kazanan Doğukan Hakan ismini söyledi.
Elenen İsim ANIL Oldu.

Ünlüler takımı ada konseyinde yazılan isimler sonucunda Hakan çıktı ve elenmek üzere seçilen ilk isim oldu. Anıl'ın karşısına ünlüler takımında sms birincisi olan isim ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan da bir isim söyleyecek eleme bu kişiler arasında gerçekleşecek. 

ünlüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı hakan mı elendi anıl mı elendi, 9 haziran ünlülerde kim elendi, 9 haziran ünlüler elenen kim, anıl mı hakan mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler takımı ada konseyi sonuçları, 9 haziran ünlüler sms sonuçları, 9 haziran hakan mı anıl mı elendi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top