utopyada-kim-elendi-9-haziran
14 HAZİRAN ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ

Tv8'in sevilen yarışması Ütopya da heyecan sürmektedir. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada bilindiği yeni yarışmacılar da katılmaya devam etmektedir. Bu hafta 7 Haziran Pazar günü bilindiği gibi Ütopya ya iki yeni yarışmacı katıldı ve bugün kimin kalacağının belirlenmesi için aralarında oylama yapılacaktır. 

Pazar günü Ütopya ya katılan yeni yarışmacılar Büşra Fethiye ve Çağlar Babilik isimli yeni yarışmacılardan bakalım kim ütopya ya devam edecek kim elenecek. 9 Haziran Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde yarışmadan elenen ve devam eden isimin kim olduğu belli olacaktır. Ütopya yarışmacıları yeni gelen Büşra ve Çağlar arasında oy kullanacak ve kimin elendiği belli olacaktır. 

Şimdi ise ütopya da hem izleyenleri hemde yarışmacıları eleme heyecanı sarmış durumdadır. Bilindiği gibi Ütopya da Salı günleri eleme günü olmaktadır. Bu hafta yani 9 Haziranda Ütopyadan kim elendi işte detaylar. Ütopya nın bu haftaki yeni eleme gecesi 9 Haziran Salı akşamı gerçekleştirilecek. Sizlere Ütopya da bu hafta eleme gecesinde yaşananları ve kimin elendiği gibi merak edilenleri buradan duyuracağız. 

ÜTOPYA 14 HAZİRAN KİM ELENDİ BÜŞRA MI, ÇAĞLAR MI?
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
14 HAZİRAN PAZAR
ÜTOPYADA BÜŞRA ELENDİ

Ütopyada Kimin Eleneceği Bir Sonraki Bölüme Kaldı. 

9 Haziran Salı akşamı yapılan Ütopya oylamasında iki yarışmacıya da eşit yani 5'er oy çıktığı için iki yarışmacı arasında SMS halk oylamasına kaldılar.

ÜTOPYADA 14 HAZİRAN PAZAR AKŞAMI BÜŞRA ELENDİ

TUNCAY: "Büşra
BUKET: "Büşra"
HARUN: "Büşra"
SELİN: "Büşra"
RAŞİT: "Büşra"
ALTAR: "Çağlar"
SEMİH: "Çağlar"
KAAN: "Çağlar"
MURAT: "Çağlar"
DİLAY: "Çağlar"

9 Haziran Salı akşamı yapılan oylamada yarışmacılar oy kullandılar ve eleme sonucunda yarışmada kalan ve elenen isim belli oldu. Peki bu 2 yarışmacıdan kim elenecek bu hafta ütopyadan kimin eleneceği Büşra mı, Çağlar mı elenecek 9 Haziran Salı yani bu akşam belli olacaktır.
    ütopya eleme gecesi, bu hafta ütopyada kim elendi, 9 haziran ütopya eleme gecesi, 9 haziran da ütopyadan kim elendi, 9 haziran ütopya sms oylaması, 14 haziran ütopya sms sonuçları, ütopyada bu hafta kim elendi, ütopyadan elenen kim, utopya da kim elendi sms sonuclari, 9 haziran ütopya oylama sonuçları, utopya sms sonuclari 9 haziran 9 haziran utopya elenen kim oldu, 14 haziran ütopya da elemeye kimler kaldı, 9 haziran çağlar mı elendi, ütopyada büşra mı elendi, 14 haziran ütopyada kim elendi

    0 yorum Blogger 0 Facebook

    Yorum Gönder

    Teşekkürler yaptığınız yorum için.

     
    Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
    Top