GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Kanal D de bu yaz iddialı bir dizi daha izleyici ile bululaşacak. Yaz dizileri arasında oldukça başarılı olacağa benzeyen Güneşin Kızları isimli dizinin tanıtım fragmanları bile şimdiden büyük merak uyandırmaya başladı.

Başrollerinde sevilen oyuncu Emre Kınay, Evrim Alasya ve Funda İlhan'ın olduğu Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Kanal D Güneşin Kızları dizisi genel konusu, İzmirli 3 kız çocuğu olan Güneş isimli bir edebiyat öğretmeni ile yolları kesişen iş adamı Haluk'un birbirlerine aşık olmaları ardından evlenmek istemeleri ve kızların bu işe karşı çıkmaları sonucu başlayan bir aşk hikayesini konu alacak olan Güneşin Kızları dizisi oyuncu isimleri ile ve dizi ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. 
İşte Güneşin Kızları dizi bilgileri...

Güneşin Kızları Dizi Oyuncuları
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Güneşin Kızları Elif - Dilan Çiçek Deniz Kimdir>>
Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
Güneşin Kızları Haluk - Emre Kınay
Güneşin Kızları Güneş - Evrim Alasya
Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>
Güneşin Kızları Mert - Kanat Heparı
Güneşin Kızları Can - Sarper Arda Akkaya Kimdir>>
Güneşin Kızları Rana - Meltem Gülenç
Güneşin Kızları İnci - Süreyya Güzel
Güneşin Kızları Ahmet - Teoman Kumbaracıbaşı
Güneşin Kızları Emre - Sarpcan Köroğlu

Güneşin Kızları Dizi Konusu

Kanal D Güneşin Kızları dizisi genel konusu ise; Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler.


güneşin kızları dizi oyuncuları kimler, kanal d güneşin kızları dizisi, güneşin kızları dizi oyuncu isimleri, güneşin kızları dizisinde kimler oynuyor, güneşin kızları kanal d dizisi, yeni diziler, kanal d güneşin kızları güneş kim, güneşin kızları peri selin nazlı kimdir, gunesin kizlari oyunculari, 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top