BARCELONA JUVENTUS FİNAL MAÇI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bu akşam Star Tv ekranlarında Avrupa'nın en iyi takımının belli olacağı şampiyonlar ligi final maçı ekranlarda olacaktır. Tüm dünyanın merakla beklediği şampiyonlar ligi final maçı bu akşam nefes kesen bir mücadele ile kupa sahibini bulacak.

Bu sezon Şampiyonlar Liginin son maçı olan final maçında Juventus ve Barcelona karşı karşıya gelecek. Avrupanın en iyi iki takımı olan Barcelona Juventus bu akşam birincilik için kıyasıya yarışacaklar. Berlin Olimpiyat Statında oynanacak olan tarihi maçı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecektir. 

Barcelona da eksik oyuncu bulunmazken, Juventusta ise eksikler bulunmaktadır. Bu akşam Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak olan karşılaşma Star Tv ekranlarında naklen yayınlanacaktır. Tüm dünya çapında merak konusu olan şampiyonlar ligini kim kazandı, Juventus Barcelona maçı kaç kaç bitti gibi sorular bu akşam yanıt bulacak. 

Bu dev karşılaşmanın tüm ayrıntıları ve golleri, maçın başlangıç saati itibariyle anlık olarak burada olacaktır. Ayrıca Barcelona ve Juventus takımlarının ilk onbirlerini yazımızda bulabilirsiniz. Yorumlarınızı ve tahminlerinizi paylaşabilirsiniz. Sizce maçı kim kazanır Juventus mu, Bercelona mı kazanır?


JUVENTUS 1 - 3 BARCELONA
Goller;
Dakika 4 Rakitic
Dakika 55 Morata
Dakika 68 Suarez
Dakika 90+6 Neymar
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Şampiyonlar Ligi Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda
               STAT: Berlin Olimpiyat
SAAT: 21.45 
      KANAL: Star TV 
               HAKEM: Cüneyt Çakır 

Barcelona ve Juventus Muhtemel 11'ler

JUVENTUS:Buffon Lichtsteiner Bonucci Barzagli Evra Pogba Vidal Marchisio Pirlo Morata Tevez
BARCELONA:Ter Stegen Alves Pique Mascherano Alba Busquets Rakitic Iniesta Messi Neymar Suarez

juventus barcelone maçı, juventus barcelone maçı saat kaçta, juventus barcelone maçı hangi kanalda, juventus barcelone maçı kaç kaç, juventus barcelone maçı maç sonucu, juventus barcelone maçı takım kadroları, juventus barcelone maçı nerde oynanacak, juventus barcelone maçı golleri, barca, barcelona juventus maçı kaç kaç, barcelona juventus maci, sampiyonlar ligi final maci sonucu, şampiyonlar ligini kim kazandı, juventus barcelone maçı son durum, maç skoru, önemli anları

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top