SİVASSPOR KARABÜKSPOR MAÇI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper ligin bitimine az bir zaman kala takımların şampiyonluk yarışları devam ediyor. Puan durumu olarak çok yakın takımlar aralarındaki sıralama hergün değişmektedir. Süper ligde 33. haftaya gelindi ve Süper Toto Süper Ligin 30. haftasında Karabükspor Sivasspor ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçlarında, bu hafta 33. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve bu haftanın maçlarından biri Sivasspor Karabükspor maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Sivas Karabük maçı 24 Mayıs Pazar günü oynandı.

Merakla beklenen Karabükspor Sivasspor maçı, Ankara Osmanlı Statında Hakem Serkan Çınar yönetmenliğinde oynandı. Sivasspor yada Karabükspor bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi? Sivasspor Karabükspor maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


KARABÜKSPOR 2 - 1 SİVASSPOR  
 Goller;
28. Dakika M. Yılmazer
72. Dakika A. Özek
76. Dakika .Sow

SİVASSPOR İlk 11: Ertuğrul, Cicinho, İbrahim Öztürk, Ümit, Fatih, Burhan, Kadir, Adem, Mehdi, Aatıf, Batuhan
KARABÜKSPOR İlk 11: Waterman, Erdem, Murat, Yiğit, Tanju, Hakan, Musa, Viola, Furkan, Ahmet İlhan,Fatih

sivasspor karabükspor maci kac kac bitti, karabükspor sivasspor maci 24 mayıs, bu akşamki sivasspor karabükspor maci, sivas karabük maci, karabük sivasspor maci, sivasspor karabükspor maçı 24 05 2015, sivasspor karabük maçı, sivasspor maci 24 mayıs, sivasspor karabükspor maci canlı anlatim, sivasspor maçı son durum skoru

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top