GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 33. haftasında Galatasaray Beşiktaş ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları, bu hafta 33. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 33. haftanın maçlarından biri Galatasaray ve Beşiktaş maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Galatasaray Beşiktaş derbi maçı 24 Mayıs Pazar akşamı oynandı.

Merakla beklenen Galatasaray Beşiktaş derbi maçı, Türk Telekom Arena Statında Hakem Hüseyin Göçek yönetmenliğinde oynandı. Galatasaray bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

24 Mayıs Pazar saat 20:00 da Türk Telekom Arena Statında oynanan Galatasaray Beşiktaş maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


GALATASARAY 2 - 0 BEŞİKTAŞ    
Goller;
 11. Dakika Yasin Öztekin
 80. Dakika Sneijder
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak
BEŞİKTAŞ: Cenk Gönen, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba


galatasaray beşiktaş maci kac kac bitti, galatasaray beşiktaş maci 24 mayıs, bu akşamki galatasaray beşiktaş maci, gs bjk, galatasaray beşiktaş maci, galatasaray beşiktaş maçı 24 05 2015, galatasaray beşiktaş maçı, galatasaray maci 24 mayıs, galatasaray beşiktaş maci canlı anlatim, galatasaray beşiktaş maçı son durum skoru

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top