TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI

Süper Toto Süper Lig de geçtiğimiz hafta 27. hafta maçları oynanmaya başlayacağı sırada Fenerbahçe'li futbolculara yapılan silahlı saldırıcı sonucu 1 hafta ertelenen lig maçları futbolseverler için hangi maç, ne zaman oynanacak gibi soruları sormaya ve merak ettirmeye başlamasının ardından bu hafta oynanacak maçların bilgileri açıklandı.

Süper Toto Süper Lig 27. hafta maçları 17 Nisan 2015 Cuma akşamı oynanacak maç ile başlayacak. 27. hafta maçları arasında olan ve merakla beklenen diğer maç ise Trabzonspor Galatasaray maçıdır. Bu haftaya damgasını vuracak olan bu derbi için hazırlıklarını sürdüren iki takım 19 Nisan Pazar akşamı karşı karşıya gelecektir.

Süper Ligde oynanacak olan Galatasaray Trabzonspor maçı ile ilgili bilgiler, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda gibi merak edilenleri ve maçın sonucunda ise maçın kaç kaç bitti, maç skoru, golleri ve önemli anları gibi ayrıntıları burada bulabilirsiniz.


TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA


Trabzonspor Galatasaray Maçı Ne Zaman
19 Nisan 2015 Pazar 

Trabzonspor Galatasaray Maçı Saat Kaçta
Saat 19:00'da

Trabzonspor Galatasaray Maçı Hangi Statta
Trabzon Avni Aker Statı

Trabzonspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda
Lig Tv Naklen Yayınlanacak

Trabzonspor Galatasaray Maçı Hakemi Kim
Ali Palabıyık

Bu iki takım arasında yapılan 118 maçın 54'ünü Galatasaray, 37'sini de Trabzonspor kazanırken 27 maç da berabere sonuçlanmıştır. Yapılan bu maçlarda Galatasaray 156 gol kaydederken, Trabzonspor da 128 gol kaydetmiştir. Her iki takım Süper Lig'de 83 kez karşı karşıya gelmiştir. 
Lig maçlarının 37'sini Galatasaray kazanırken, 25'ini de Trabzonspor kazanmıştır. Ligde oynanan 21 maç da berabere sonuçlanmıştır. Lig maçlarında Galatasaray rakip kaleye 109 gol atarken Trabzonspor bu gollere 91 golle karşılık vermiştir.

galatasaray trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda, trabzonspor galatasaray maçı tarihi, galatasaray trabzonspor maçı bilgileri, galatasaray trabzonspor derbi tarihi, galatasaray trabzon maçı canlı anlatım, galatasaray trabzon maçını hangi radyo kanal verecek, gs ts maçı, 19 nisan galatasaray trabzon maçı kaç kaç bitti golleri önemli anları,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top