SURVİVOR KİM KAÇ KİLO VERDİ YARIŞMACILARIN İLK VE ŞİMDİKİ HALLERİ
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star da beklenen an geldi ve artık adalar birleşiyor. 14 yarışmacının bir adada kalacağı açıklandıktan sonra şaşıran yarışmacılar, dün akşam yayınlanan yeni bölümde survivor'un yeni kurallarını da öğrendiler. 

Merakla beklenen birleşme partisi bu hafta gerçekleştirilecek ve artık yarışmacılar aynı adada kalacaklar. Zorlu bir sürecin başlayacağı survivor all star da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı fakat ada konseyinde isimler yazılmadı. Bu hafta ve önümüzdeki hafta olmak üzere 2 dokunulmazlık oyunu oynanacak ve eleme haftaya gerçekleşecek. 

26 Nisan Pazar akşamı yayınlanan Survivor All Star da yarışmacılar adanın yeni kurallarını öğrenirken, dünkü ada konseyinde bir de yarışmacıların kaç kilo verdikleri açıklandı. Adaya ilk geldiği günden beri kimin kaç kilo verdiğinin açıklanmasının ardından yarışmacıların önceki ve sonraki hallerinin görüntüleri de yayınlandı. 

Bizde Survivor All Star da bu güne kadar kim kaç kilo vermiş, yarışmacıların ilk ve son hallerinin görüntülerini sizler için derledik. İşte Survivor All Star da yarışmacıların verdiği kilolar ve ilk hallerinin görüntüleri.

Survivor All Star'da Kim Kaç Kilo Verdi 

                  Önce      Şimdi       Fark
ANIL           90 kg. - 80,9 kg. - %10
BOZOK        90 kg. - 76,1 kg. - %15,4
PASCAL       97 kg. - 83,3 kg. - %14
HAKAN        96 kg. - 83,3 kg. - %13
HASAN      107 kg. - 87,3 kg. - %18,4
TURABİ       85 kg. - 80,1 kg. - %5 
HİLMİCEM    77 kg. - 68,6 kg. - %9 
DOĞUKAN    76 kg. - 63,4 kg. - %17,2 


Survivor All Stra da adaya geldiği günden beri erkeklerde en çok kilo veren kişi 20 kilo ile Hasan oldu, Bozok ve Pascal 14 kilo vermişler, Hakan ve Doğukan ise 13 kilo vermişlerdir. Girdiği günden beri en çok değişiklik gösteren yarışmacılar ise aşağıdaki gibidir.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
survivor all star kim kaç kilo verdi, 26 nisan survivor yarışmacıların öncesi ve sonrası halleri, survivor all star yarışmacıların ilk halleri, survivorda en çok kiloyu kim verdi, survivor all star pascal bozok hasan doğukan hilmicem kaç kilo verdi, 

İşte Yarışmacıların Önceki ve Sonrası Halleri


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top