BEŞİKTAŞ KARABÜKSPOR MAÇI 
KAÇ KAÇ BİTTİ 27 NİSAN
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 28. haftasında Beşiktaş Karabükspor ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları bu hafta 28. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 28. haftanın kapanış maçı ise Beşiktaş Karabükspor maçı ile olacaktır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen 28. hafta maçları arasında olan ve önemli bir maç olan Beşiktaş Karabükspor maçı 27 Nisan Pazartesi akşamı oynandı.

Merakla beklenen Beşiktaş Karabükspor maçı, Ankara Osmanlı Statında oynandı. Beşiktaş bakalım ligde puanını koruyabilecek mi?

27 Nisan Pazartesi saat 20:00 da Ankara Osmanlı Statında oynanan Beşiktaş Karabükspor maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.

BEŞİKTAŞ 21 KARABÜKSPOR

Goller;
25. Dk Hutchinson
79. Dk Murat Çağıran
95. Dk Cenk Tosun
 
Beşiktaş İlk 11: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Tomas Sivok, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Jose Sosa, Tolgay Arslan, Mustafa Pektemek, Demba Ba
Yedek: Cenk Gönen, Pedro Franco, Necip Uysal, Kerim Frei, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Karabükspor İlk 11: Waterman, Erdem, Murat, Yiğit, Tanju, Hakan, Musa, Viola, Furkan, Ahmet İlhan,Fatih
Yedek: Abdülaziz, Onur, Emre Özkan, Erkan, Aykut, Kuca, Kumbela

Ligin 28.haftasına geldiğimizde Beşiktaş ve Karabükspor İki takım arasında geride kalan 15 lig maçından 8'ini Beşiktaş, 2'sini Karabükspor kazandı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 28 golüne, Kardemir Karabükspor 12 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 2-1 kazandı. Siyah-beyazlılar, ligde son 8 randevuda rakibini 3 kez mağlup edebildi.

beşiktaş karabükspor maci kac kac bitti, beşiktaş karabükspor maci 27 nisan, bu akşamki beşiktaş karabükspor maci, bjk karabük maci, besiktas karabük maci, beşiktaş karabükspor maçı 27 04 2015, beşiktaş karabükspor maçı, besiktas maci 27 nisan, beşiktaş karabükspor maci canlı anlatim, beşiktaş maçı son durum skoru

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top