SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ 28 NİSAN
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star da 10 hafta geri kalırken, sıra merakla ve heyecanla beklenen birleşme partisine geldi. Yarışmacılar 10 hafta boyunca bekledikleri bu birleşme partisi hayaline 28 Nisan akşamı yayınlanacak olan Survivorda sürprizlerle karşılaşacaklar. 

Artık bir adada, yani aynı adada yaşayacak olan yarışmacılar toplamda 14 kişi olacaklar. Tüm oyunlarda rakip olan ve zaman zaman aralarında tartışmalar yaşanan yarışmacılar şimdi ise aynı adada kalmaya çalışacaklar. 

Ünlüler ve Gönüllüler takımında da 7 kişi bulunmaktadır. Toplamda 14 kişi olan yarışmacıları birleşme partisinde büyük sürprizler beklemektedir. İlk olarak 10 haftanın verdiği açlıkları göz önüne alınarak yarışmacılar birleşme partisinde yemeğe doyacaklar. Birleşme partisinin sürprizlerinden diğeri ise Hadise olacaktır. Hadise yarışmacılara özel konser verecek ve keyifli anlar yaşatacaktır. Ayrıca Survivor da birleşme partisi Yok Böyle Dans yarışması yapılacaktır. Tüm detaylar yazımızın devamındadır. 

BİRLEŞME PARTİSİ YOK BÖYLE DANS... 
Survivor All Star 28 Nisan birleşme partisindeki en büyük sürpriz YOK BÖYLE DANS yarışması olacak. Yarışmacılar kendilerine özel dans hocaları ile hazırlanıp birer partner ile birleşme partisi gecesinde yok böyle dans yarışmasında hünerlerini sergilediler. 

Survivor Yok Böyle Dans Puanlaması...

TURABİ Acun: 8 - Hadise: 8 - Alp: 8
HİLMİCEM Acun: 9 - Hadise: 10 - Alp: 10
SERENAY Acun: 8 - Hadise: 9 - Alp: 8
PASCAL Acun: 8 - Hadise: 8 - Alp: 9
MERVE Acun: 7 - Hadise: 7 - Alp: 7
BOZOK Acun: 6 - Hadise: 6 - Alp: 6
NADYA Acun: 10 - Hadise: 9 - Alp: 8
BERNA Acun: 9 - Hadise: 9 - Alp: 9

Survivor All Star Yok Böyle Dans Birincisi HİLMİCEM Oldu 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir

BİRLEŞME PARTİSİ HADİSE KONSERİ.. 
Birleşme partisi gecesine HADİSE geliyor. Hadise eleme gecesinde canlı söyleyeceği şarkılar ile yarışmacılara destek oldu. Renkli anların yaşandığı Survivor Hadise konseri görüntülerini sizler için derledik.



Ayrıca Survivor All Star da birbirinden lezzetli bolbol yemekler yer alacak. Tüm yarışmacılar 10 hafta boyunca her ne kadar ödül oyunlarını kazanarak yemek yeme fırsatı bulsalar da bu akşam tam anlamıyla karınlarını doyuracaklar.


Tüm Yarışmacılar Dans Görüntüleri Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

2015 survivor birlesme partisi, birleşme partisi ne zaman, birlesme partisi 28 nisan, birlesme partisi hadise, birlesme partisi yok böyle dans kim kazandi, birlesme partisi müzikleri, birlesme partisi, yok böyle dansı kazanan, yok böyle dans 28 nisan 2015, survivor yok böyle dans görüntüleri, turabi yok böyle görüntüleri, survivor hilmicem danslari, survivor yarışmacılarının danslari,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top