BURSASPOR FENERBAHÇE 28 NİSAN SALI
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Geçtiğimiz hafta Süper Toto Süper Ligde karşı karşıya gelen Fenerbahçe Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupasında da yine karşılaşacaklar. Bilindiği gibi Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri belli olmuştu. Yarı finalde Fenerbahçe Bursaspor ile eşleşirken Galatasaray ise Sivasspor ile eşleşmiştir. 

Ziraat Türkiye kupası yarı final maçları başladı ve ilk karşılaşma Bursaspor Fenerbahçe arasında 28 Nisan Salı akşamı oynanıyor. Bursa Atatürk Statında karşı karşıya gelecek olan iki takım yarı final ilk maçlarını oynayacaklar. Bursaspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının ikincisini ise 21 Mayıs Perşembe günü oynayacaklar.

Bursa Atatürk Statında saat 20:30 da başlayacak olan maçın hakemi ise Cüneyt Çakır olmaktadır. Ziraat Türkiye kupası yarı final Bursaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? maç sonucu ve maçın golleri yazımızın devamındadır. 

bursasporBURSASPOR 1-2 FENERBAHÇEfenerbahce

Goller;
26. Dakika Emenike
33. Dakika Belluschi
36. Dakika Bruno Alves


Bursaspor Fenerbahçe Maçı İlk 11'ler


Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Filipe Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu, Jose Fernandao. 
Yedekler: Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Bekir Yılmaz, Bakaye Traore, Enes Ünal.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Diego Ribas,Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Michael Kadlec, Emmanuel Emenike.
Yedekler: Mert Günok, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Moussa Sow,Caner Erkin, Mert Zeybek.
İki takım Süper Lig’de 92. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan 92 maçtan 47'sini Fenerbahçe kazanırken, 13'ünü Bursaspor kazandı ve 32 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin ligde kaydettiği 145 gole, Bursaspor 73 golle karşılık verdi.


fenerbahce bursaspor maci kac kac bitti, fenerbahce bursaspor maci 28 nisan, bu akşamki fenerbahce bursaspor maci, fb bursa maci, fener bursa maci, fenerbahçe bursaspor maçı 28 04 2015, fenerbahçe: bursapor: maçı, fener bursa maci 28 nisan, BURSASPOR FENERBAHÇE MAÇI, 28 nisan bursa fb maci kac kac, ziraat kupası bursa fener maci 28 04 2015

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top