GÜLŞEN BANGIR BANGIR ALBÜM ŞARKILARI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bugüne kadar başarılı bir çok şarkıya ve albüme imza atan başarılı ve güzel sanatçı Gülşen 2015 yepyeni albümünü sevenleri ile buluşturdu. Gülşen Bangır Bangır ismini verdiği yeni albümünde birbirinden güzel şarkılar yer almaktadır. Gülşen'in yeni albümü ve yeni şarkısı ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır. 

Gülşen 2015 bangır bangır albümü daha ilk günden en çok dinlenen şarkılar ve albümler arasında yerini aldı. Çıkardığı her albüm ile oldukça beğenilen başarılı sanatçı Gülşen yeni Bangır Bangır isimli albümü ile de oldukça konuşulacağa benziyor. Özellikle albümün kapak fotoğrafı büyük tepki çekmektedir. 

Gülşen'in yeni albümünde toplamda 10 şarkı yer almaktadır. Birbirinden güzel ve yaza damgasını vuracak olan albümde yer alan tüm şarkıların sözleri ve müzikleri Gülşen'e aittir. Gülşen albümde sadece Hatırın Var isimli şarkıda Ozan Çolakoğlu ile birlikte çalışmışlardır. Gülşen'in yeni albümünün çıkış parçası olarak albümle aynı ismi taşıyan bangır bangır isimli şarkısı seçilmiştir.

GÜLŞEN BANGIR BANGIR ALBÜM ŞARKILARI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
01. Gülşen Bangır Bangır Şarkı Sözleri>>>
02. Gülşen Bir Fırt Çek Şarkı Sözleri>>>
03. Gülşen Kara Liste Şarkısı Sözleri>
04. Gülşen Dan Dan Şarkı Sözleri>>
05. Gülşen Ellerinden Öper Şarkı Sözleri>>>
06. Gülşen Yıkım Kararı Şarkısı Sözleri>
07. Gülşen Büyük Hatırın Var (feat. Ozan Çolakoğlu) Şarkısı Sözleri>
08. Gülşen Parti Kur Oy Vereyim Şarkısı Sözleri>
09. Gülşen En Sevdiğim Yanlışım Şarkı Sözleri>>>
10. Gülşen Can Yeleği Şarkısı Sözleri>


Sevilen sanatçı Gülşen'in Bangır Bangır albümünde yer alan tüm şarkıların listesi ve isimleri yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde albümde yer alan tüm şarkıların sözlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Albüm Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

gülşen yeni albümü, gülşen bangır bangır albümü, gülşeni yeni klip şarkısı, gülşen bangır bangır albümünde kaç şarkı var, gulsen bangir bangir sarkisi, gülsen 2015 yeni albümü, gülşen yeni albüm şarkıları, gülsen yeni albüm kapağı, gulsen album kapagı, gülşen bangır bangır, 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top