29 ve 30 NİSAN TEOG SORULARI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Tüm ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin girdiği ve hazırlandığı TEOG yani temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş sınavının ilk oturumu 29 Nisan çarşamba günü yapıldı. İkinci oturum ise 30 Nisan Perşembe günü yapılacak, 1 Milyondan fazla öğrenci Teog sınavına girdiler. 

Bugün 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günü tüm 8. sınıf öğrencileri 3 dersten sınava girdiler. Öğrenciler ilk olarak Çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din dersinden sınava girdiler. 30 Nisan Perşembe ise Fen ve Teknoloji, İnkilap, derslerinden sınava girecekler. 

Sınava giren öğrencilere bugün 3 dersten toplamda 60 soru soruldu. Her dersten 20'şer soru cevaplayan öğrenciler. Her dersten 40 dakikada soruları çözmeye çalıştılar. Uzun süredir çalışan öğrenciler sınavdan çıkar çıkmaz soruların cevaplarını aramaya çalıştılar. Bizde sizler için TEOG sınavı hakkındaki bilgileri derledik. 

29-30 Nisan 2015 tarihinde yapılan TEOG sınav sonuçları Haziran ayının ilk haftası açıklanacaktır. 

TEOG Sınavı Zor muydu? Kolay mıydı?

Sizce TEOG sınavı nasıldı Zor muydu?, Kolay mıydı? Yorumlarınızı ve hatırladığınız sorular varsa Yorum bölümünden paylaşarak diğer öğrencilerle paylaşımda bulunabilirsiniz.


TEOG sınav saatleri şu şekilde;
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
9.00’da başlar 20 soru sorulur ve 40 dakika sürer. 
10.10’da başlar 20 soru sorulur ve 40 dakika sürer. 
11.20’de başlar 20 soru sorulur ve 40 dakika sürer. 

TEOG ortak sınavlarda yanlış cevaplar doğru cevapları etkiler mi? 

Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulur, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemez. O nedenle öğrenciler sınavda hiçbir soruyu boş bırakmamalıdır. 

teog sınavı yorumları, teog sınavı zormuydu kolaymıydı, teog sınavı için yapılan yorumlar, teog sınavı hakkındaki twitler, teog sınav sonuçları ne zaman açıklanır, teog sınav sonuçları, 29 nisan teog soruları zormu kolaymı, 30 nisan  

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top