22 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMA SONUÇLARI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bir yarışmacının daha eleneceği Survivor All Star da nefesler tutuldu 22 Nisan Gönüllüler SMS sonuçlarının açıklanmasını ve gönüllülerden kimin birinci olduğunu beklemektedir. Yazımızın devamında Survivor 22 Nisan gönüllüler oylama sonuçlarını ve sms sıralamasını bulabilirsiniz. 

Bu akşam yani 22 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Survivor All Star da yine heyecan dolu bir ada konseyi bizleri beklemektedir. Dün akşamki ödül oyununda da kavga eden Bozok ve Hasan bilindiği gibi eleme için seçilen ilk aday olmuşlardı. Bu akşam sms sonuçlarının açıklanması ile beraber birinci olan kişi bir isim daha söyleyecek ve elemeye 3 kişi katılacak gecenin sonunda ise bir kişi adaya veda edecek. 

Tüm izleyenlerin ve artık survivor da favori isimlerin belirlendiği yarışmada bakalım bu akşam kim elenecek Bozok mu elenek, Hasan mı yoksa birinci olan kişinin seçtiği isim mi elenecek. Bu hafta da Gönüllüler takımı sms sonuçları 22 Nisan Çarşamba akşamı açıklanacaktır. SMS sonuçları 22 Nisan acunn.com sitesi ile birlikte anlık ve güncel olarak burada olacaktır. 

22 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMA SONUÇLARI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
1- HASAN
2- TURABİ
3- HİLMİCEM
4- BOZOK
5- SAHRA
6- BEGÜM
7- ÖZLEM (Elendi)
8- NADYA

ÖNCEKİ GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI... 

7 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI
1- HASAN 
2- TURABİ 
3- BEGÜM 
4- ÖZLEM 
5- HİLMİCEM 
6- SAHRA 
7- NADYA 
8- TANER(Elendi) 
9- BOZOK 

24 MART GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI
1- HİLMİCEM 
2- ÖZLEM 
3- TURABİ 
4- BEGÜM 
5- HASAN 
6- SAHRA 
7- SEDA (Elendi) 
8- NADYA 
9- TANER 
10- BOZOK 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
03 MART GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI 
01- TURABİ 
02- HİLMİCEM 
03- DUYGU (Elendi) 
04- SAHRA 
05- TANER 
06- SEDA 
07- HASAN 
08- ÖZLEM 
09- BEGÜM 
10- NADYA 
11- BOZOK 

Yukarıdaki sms sıralama sonuçlarına göre Gönüllüler takımından 4.elenen isim 22 nisan 2015 çarşamba akşamı belli olacak... 22 nisan akşamı açıklanacak olan sms sonuçlarına göre Gönüllüler takımında en fazla oyu alan yarışmacı eleme için bir isim daha söyleyecek. Ada konseyinde seçilen HASAN ve BOZOK ile birincinin belirlediği isim sms oylamasına çıkacak ve 22 nisan sms sıralamasına göre en az oyu alan elenecek... 

sms sonuclari 22 nisan survivor, survivor gonulluler sms sonuclari, sms siralama sonuclari 22/04/2015, gönüllüler sms birincisi kim 22 nisan, acunn sms sonclari 22 nisan çarşamba gönüllüler, www acunn sms sonuçları gonulluler takımı 22 04 2015, gönüllüler sms te kim birinci oldu, gönüllülerde en çok oyu alan kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top