GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI 22 NİSAN
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star da yine zorlu ve olaylı bir ada konseyi izleyicileri beklemektedir. Bu akşam 22 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde survivor dan elenen isim belli olacak. 

Bu haftanın elenen ismi gönüllüler takımından olacak ve gönüllüler bir kişi daha eksilecektir. Birleşme partisi öncesi eleme hüzünü yaşayacak olan Gönüllüler takımı dün kaybettikleri ailelerden gelen fotoğrafların olduğu ödül oyununu kaybetti ve Bozok ile Hasan arasında şiddetli bir tartışma yaşanmıştır. 

Artık grupların daha da sertleştiği ve birbirlerine karşı dahada agresif olan gönüllüler takımı yarışmacıları bu akşam ada konseyinde bakalım nasıl bir sms sonuçları ile karşılaşacaklar. Bu akşam açıklanacak olan sms sonuçları hem yarışmacılar, hemde izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Sizlere yazımızın devamında 22 Nisan Çarşamba günü Gönüllüler sms sonuçlarını ve sms sıralamasını paylaşacağız.

20 MAYIS GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI>>>

22 NİSAN SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI
1- HASAN
2- TURABİ
3- HİLMİCEM
4- BOZOK
5- SAHRA
6- BEGÜM
7- ÖZLEM (Elendi)
8- NADYA
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
22 Nisan Çarşamba günü açıklanan Gönüllüler takımı SMS sonuçlarında birinci olan isim Hasan oldu. Hasan birinci olduğu için elenme adaylığında çıkma hakkı kazandı ve bir isim söyledi. Hasan elenmek için Turabi ismini söyledi. Kurallar gereği Hasan adaylıktan çıktığı için Nadya da dokunulmazlık sembolü kazandığı için bir isim söyleme hakkı kazandı ve Özlem ismini söyledi.

Survivor All Star da bugüne kadar kim ne kadar oy aldı ve kaç kere birinci oldu gibi bilgiler izleyici tarafından merak edilmektedir. Survivor All Star yarışmasında gönüllüler takımı için bu güne toplam 4 kez sms oylaması yapıldı. Bunlardan 1 kere Turabi, 1 kere Hilmicem, 2 Kere Hasan birinci oldu. 

ÖNCEKİ GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI... 

7 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI
1- HASAN 
2- TURABİ 
3- BEGÜM 
4- ÖZLEM 
5- HİLMİCEM 
6- SAHRA 
7- NADYA 
8- TANER(Elendi) 
9- BOZOK 

24 MART GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI
1- HİLMİCEM 
2- ÖZLEM 
3- TURABİ 
4- BEGÜM 
5- HASAN 
6- SAHRA 
7- SEDA (Elendi) 
8- NADYA 
9- TANER 
10- BOZOK 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
03 MART GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI 
01- TURABİ 
02- HİLMİCEM 
03- DUYGU (Elendi) 
04- SAHRA 
05- TANER 
06- SEDA 
07- HASAN 
08- ÖZLEM 
09- BEGÜM 
10- NADYA 
11- BOZOK

survivor 22 nisan gönüllüler sms sıralaması, gönüllüler 22 nisan sms siralamasi, gönüllülerden 22 nisanda kim birinci oldu, en çok smsi kim aldı, survivor gönüllüler takımı sms oylama sıralaması, 22 nisan survivor sms sonuçları, survivor all star sms siralamasi videosu, acunn.com  gönüllüler sms sıralaması,dün akşam gönüllülerden kim elendi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top