ACİL AŞK ARANIYOR ÖZGE KİMDİR
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Pazar akşamlarının sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor Show Tv'nin başarılı dizileri arasında yerini almıştır. Her hafta ekrana gelen sevilen dizinin oyuncuları hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Hastane ortamında geçen ve iki doktor arasında olan tatlı ve sert çekişmelerin anlatıldığı acil aşk aranıyor dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Rojda Demirer, Duygu Yetiş, Sinem Uçar, Gökhan Soylu gibi isimler yer almaktadır.

Acil Aşk Aranıyor dizi oyuncuları arasında bulunan ve sevilen isimlerin başında ise güzelliği ile dikkat çeken Gözde Mukavelat isimli oyuncu gelmektedir. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Sinan'ın eski sevgilisi Avukat Özge karakterini canlandıran Gözde Mukavelat hakkında bir çok şey merak edilmektedir. Sergilediği oyunculuk ve güzelliği ile aranan isimlerden olan Gözde Mukavelat hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

ACİL AŞK ARANIYOR OYUNCULARI>>>

Acil Aşk Aranıyor Dizisindeki Özge Karakteri Kimdir?

Gözde Mukavelat Kimdir
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Acil Aşk Aranıyor dizisinde Avukat Özge karakterini canlandıran Gözde Mukavelat, 9 Eylül 1977 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. 38 yaşında olan güzel oyuncu yaşını hiç belli etmemekle birlikte güzelliği ile herkesi büyülemektedir.

Gözde Mukavelat sanat dünyasında ilk olarak şarkıcılıkla başlamıştır ancak ardından oyunculuğa yönelmiştir. Bu güne kadar bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol alan başarılı oyuncu Gözde Mukavelat ilk olarak 2004 yılında Avrupa Yakası adlı dizide rol alarak oyunculuğa başlamıştır. 

Gözde Mukavelat asıl çıkışını ve kendini tanıtması, 2007 yılında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde oynadığı Büşra karakteriyle olmuştur. Modern dans konusunda da oldukça başarılı olan ve eğitimler alan Gözde Mukavelat oyunculuk kariyerini son olarak Küçük Gelin dizisi ile devam ettirmiş ve şimdilerde ise Acil Aşk Aranıyor dizisinde Özge karakterini canlandırmaktadır.

Gözde Mukavelat Kimdir? 
Gözde Mukavelat’ın Yaşı: 36 
Gözde Mukavelat Nereli: Kocaeli 
Gözde Mukavelat’ın Boyu: 168 cm 
Gözde Mukavelat’ın kilosu: 50 kg 
Gözde Mukavelat’ın saç rengi: Kumral 
Gözde Mukavelat’ın göz rengi: Mavi 
Gözde Mukavelat’ın sevgilisi: – 
Gözde Mukavelat twitter: https://twitter.com/gozde_mukavelat
Gözde Mukavelat Facebook: https://www.facebook.com/gozdemukavelatt
Gözde Mukavelat instagram: https://instagram.com/gozde_mukavelat/

Gözde Mukavelat’ın Oynadığı Diziler 
Acil Aşk Ranıyor
Küçük Gelin 
Çılgın Kanal 
Unutulmaz 
Arka Sıradakiler 
Doktorlar 
Yalancı Yarim 
Avrupa Yakası

acil aşk aranıyor özge kimdir, acil aşk aranıyordaki özge, acil aşk aranıyor avukat özge karakteri, acil aşk aranıyor özge resimleri, acil aşk aranıyor özge kaç yaşında boyu kaç, gözde mukavelat kimdir, gözde mukavelat biyografi, gözde mukavelat resimleri, gözde mukavelat kaç yaşında boyu kilosu kaç, gözde mukavelat video

Gözde Mukavelat Resimleri


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top