GALATASARAY GAZİANTEPSPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ 26 NİSAN
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları bu hafta 28. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen 28. hafta maçları arasında olan ve önemli bir maç olan Galatasaray Gaziantepspor maçı 26 Nisan Pazar akşamı oynandı. 

Merakla beklenen Galatasaray Gaziantepspor maçı, Türk Telekom Arena Statında oynandı. Galatasaray bakalım ligde puanını koruyabilecek mi?

26 Nisan Pazar saat 19:00 da Türk Telekom Arenada oynanan Galatasaray Gaziantepspor maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik. 


GALATASARAY 1 - 0 GAZİANTEPSPOR

Goller;
Dakika 85 Hakan Balta
Galatasaray: 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Gaziantepspor: 

Ligin 28.haftasına geldiğimizde Fenerbahçe 60 puanla 1.sırada yer alırken Gaziantepspor 36 puanla 10.sırada yer alıyor. İki takım arasında oynanan 57 maçtan 33'ünü Galatasaray kazanırken, 10'unu Gaziantepspor kazandı ve 14 maç berabere sonuçlandı. Galatasarayın ligde kaydettiği 92 gole, Gaziantepspor 42 golle karşılık verdi. 

galatasaray gaziantepspor maci kac kac bitti, galatasaray gaziantepspor maci 26 nisan, bu akşamki galatasaray gaziantepspor maci, gs antep maci, cimbom antep maci, galatasaray gaziantepspor maçı 26 04 2015, galatasaray gaziantepspor maçı, galatasaray maci 26 nisan, galatasaray gaziantepspor maci canlı anlatim

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top