kosem-dizisi-alex-berk-cankat-kimdir

KÖSEM SULTAN DİZİSİ ALEX KİMDİR

Uzun zamandır merakla beklenen ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı niteliğinde olan Kösem Sultan dizisi izleyici ile buluşuyor. Osmanlı döneminin 14. padişahı olan 1. Ahmed dönemini konu alacak olan Kösem dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer alırken dizinin başrolünde Hülya Avşar, Ekin Koç, Beren Saat gibi isimler yer alırken Kösem Sultan dizi oyuncuları arasında Anastasia Tsilimpiou, Berk Cankat ve Erkan Kolçak Köstendil, Alma Terzic, Gülcan Aslan gibi başarılı oyuncularda yer almaktadır. Genç yaşta tahta çıkan Sultan 1. Ahmed Kanunuden sonra devlet işleri ile yoğun şekilde ilgilenen 2. isim olarak adlandırılır. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin başlaması ile birlikte izleyiciler oyuncuları erak ederken bu isimlerin başında ise Alex karakterini canlandıran Berk Cankat isimli oyuncu gelmektedir. Yazımızın devamında Berk Cankat ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik.

KÖSEM SULTAN DİZİ OYUNCULARI>>

Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisinde Alex Karakterini Canlandıran Kimdir?

Berk Cankat Kimdir
Berk Cankat, 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Mimar olan ve müteahhitlik yapan babasının mesleği yüzünden Eskişehir ve Hatay gibi şehirlerde çocukluğu geçti. Bu yüzden İlkokulu Hatay’da okudu. Sonra da ortaokul ve liseyi Ankara’da okudu. Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olunca çok yakın arkadaşı ile beraber grafiker mesleğini yapmak için İstanbul’a gelmiştir. Bir grafik işinde çalışmaya başladı. Bir yandan da tiyatro dersi almaya başladı. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi aldı. 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol alarak dizi hayatına başladı. 2014 yılında “Medcezir” dizisine 24. Bölümde Selim Serez’in teyze oğlu “Cem” karakteri, konuk oyuncu olarak katıldı. Daha sonra Güzel Köylü adlı dizide “Cemal” karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri 
2015 - Kösem Sultan
2014 - Güzel Köylü
2014 - Medcezir
2013 - Sana Bir Sır Vereceğim

kösem sultan alex, kösem sultan allex kimdir, kösem sultan dizisindeki alex kim, muhteşem yüzyıl kösem sultan dizisi, kösem sultan dizi oyuncuları, kösem sultan alex kim, berk cankat kim, berk cankat biyografi, berk cankat kaç yaşında, berk cankat boyu kilosu kaç, berk cankat resimleri, berk cankat kösem dizisi, muhtesem yuzyil kosem dizisi alex,

Berk Cankat Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top