kara-sevda-zeynep-hazal-filiz-kucukkose-kimdir
KARA SEVDA ZEYNEP KİMDİR

Star Tv de başlayan ve ilk bölümünden itibaren beğenilerek izlenen Kara Sevda dizisi yeni bölümleri ile devam ederken sizlere oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Başrollerinde Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda dizi oyuncuları arasında Melisa Aslı pamuk, Barış Alpaykut, Hazal Filiz Küçükköse, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Kısa sürede büyük ilgi gören dizinin oyuncuları arasında dikkat çeken ve beğenilen isimlerin başında ise Hazal Filiz Küçükköse adlı oyuncu gelmektedir. Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse dizide Kemal'in kardeşi Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Peki Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç, bu bilgileri sizler için derledik.

KARA SEVDA DİZİ OYUNCULARI>>

Kara Sevda Dizisi Zeynep Karakteri Kimdir?
www.songuncell.blogspot.com
Hazal Filiz Küçükköse Kimdir
Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988 tarihinde Mersin’de doğmuştur, Çocukluk döneminden itibaren oyunculuğa ilgi duymaya başlamış, ilk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümüne giren ve üçüncü sınıfa kadar bu bölümde okuyan Hazal Filiz Küçükköse buradaki eğitimini yarıda bırakmıştır. Yeniden üniversite sınavına girdikten sonra Ankara Üniversitesi Kimya bölümünü kazanan ve burada eğitim almaya başlayan oyuncu aynı zamanda ilgi duyduğu oyunculuk sebebiyle kendisini bu alanda da yetiştirmektedir. Emir’in Yolu isimli dizide izleyici karşısına çıkan ve bu diziden sonra Günahkar isimli dizide de yer alan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, şu anda Star Tv de yayınlanan Kara Sevda dizisinde Zeynep karakteri ile ekranlardadır.

Hazal Filiz Küçükköse Yaşı: 27
Hazal Filiz Küçükköse Boyu: 1,72
Hazal Filiz Küçükköse Kilosu: 55

kara sevda zeynep, kara sevda dizisi zeynep kim, kara sevda zeynep karakteri, kara sevda dizisindeki zeynebin gerçek adı, kara sevda zeynep kac yasinda, kara sevda oyuncuları, hazal filiz küçükköse kimdir, hazal filiz küçükköse biyografi, hazal filiz kucukkose resimleri, hazal filiz küçükköse kaç yaşında, hazal filiz küçükköse boyu kilosu kaç, kara sevda zeynep resimleri,

Kara Sevda Kemal - Burak Özçivit Kimdir>>
Kara Sevda Nihan - Neslihan Atagül Kimdir>>
Kara Sevda Asu - Melisa Aslı Pamuk Kimdir>>
Kara Sevda Banu - Çağla Demir Kimdir>>

Hazal Filiz Küçükköse Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top