iste-benim-stilim-kim-ne-giydi-kac-puan-aldi
5 EKİM İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI 

Yayın gününde değişiklik yapılan ve geçtiğimiz hafta gala gecesi Cuma günü yapılan İşte Benim All Star da Didem elenmişti. Şimdi yeni bir haftaya girilen sevilen yarışmada bakalım bu hafta neler olacaktır.

Bugün yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 5 Ekim 2015 Pazartesi günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 5 Ekim 2015 Pazartesi günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

5 Ekim İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı. 

Gülşah Yılmaz 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Gülşah bugün kot jean ispanyol paça giyerek üzerşne kahverengi trençkot uzun dizlere kadar boynunda flauru olan kolunda desenli çanta ile bordo topuklu ayakkabı ile podyuma çıktı.
Ayakkabı: 150TL  Çanta:1000TL Trençkot: 260TL  Pantolon :59 TL
İvana Sert  9 Puan  -  Kemal Doğulu 9 Puan  -  Nur Yerlitaş 9 Puan
Toplam 27 Puan

Ayşenur Balcı 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Ayşenur bugün, siyah askılı  kalem elbise üzerine yakaları kürklü olan uzun siyah yelek siyah çorap ve siyah bağcıklı topuklu ayakkabı ve ince küçük çanta ile ve kafasına siyah iki kulağı olan taç takarak podyuma çıktı.
Ayakkabı: 160TL Çanta: 69TL Elbise 39TL Yelek: 329TL Saç Aksesuarı:99TL  Gözlük:89,90TL
İvana Sert 9 Puan  -  Kemal Doğulu 9  Puan  -  Nur Yerlitaş 10 Puan
Toplam 28 Puan

Ayşegül Doğan 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Ayşegül bugün beyaz uzun kollu hakim yaka mini gömlek elbise üzerine siyah fileli ceket ve siyah  uzun çizme ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı: 400TL  Çanta:89TL Trençkot: 200TL  Gömlek :89 TL
İvana Sert 8 Puan  -  Kemal Doğulu 7 Puan  -  Nur Yerlitaş 7 Puan
Toplam 22 Puan

Nazlı Hamarat 5 Ekim Giydiği Kıyafet:Nazlı bugün tek omuz uzun kollu boğazlı mini dar vizon rengi mini elbise topuğunda zincirleri olan önü açık ayakkabı ve el çantası ile podyuma çıktı.
İvana Sert 8 Puan  -  Kemal Doğulu 8 Puan  -  Nur Yerlitaş 8 Puan
Toplam 24  Puan

Ezgi Ünal 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Ezgi bugün siyah bluz üzerine gri omuzları kürklü olan deri ceket ve siyah yüksek bel pantolon ve siyah buti ve siyah kol çantası ile  podyuma çıktı.
Ayakkabı: 170TL  Çanta:70TL Deri Ceket: 2500TL  Pantolon :70 TL Bluz:30TL
İvana Sert 6 Puan  -  Kemal Doğulu 6 Puan  -  Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 18 Puan

Melek Balkan 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Melek bugün beyaz tişört altına ise siyah uzun püskülleri olan mini bir etek bilekten ince topuklu ayakkabı ile siyah mektup çanta ile podyuma çıktı.
İvana Sert .. Puan  -  Kemal Doğulu .. Puan  -  Nur Yerlitaş .. Puan
Toplam .. Puan

Emel Özkızıltaş 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Deri siyah pantolon giyen Emel üzerine beyaz yakalı bluz ve sarı kaban giyerek siyah çanta ve siyah ayakkabı ile kombini tamamlamıştır.
Ayakkabı 150 TL Pantolon 80 TL Pantolon 150 TL Bluz 80 TL Kaban 200 TL
İvana Sert 8 Puan  -  Kemal Doğulu 7 Puan  -  Nur Yerlitaş 7 Puan
Toplam 22 Puan

Emel Özkızıltaş 5 Ekim Giydiği Kıyafet: Mavi mini dar elbise giyen Ezgi üzerine bordo kürk ceket giyerek file çorap ve siyah kısa bot ile siyah el çantası takarak kombinlemiştir.
Bot 450 TL Çanta 50 TL Elbise 99 TL Ceket 149 TL
İvana Sert 9 Puan  -  Kemal Doğulu 9 Puan  -  Nur Yerlitaş 9 Puan
Toplam 27 Puan

Kıyafetler eklenecektir...

İşte Benim Stilim All Star 5 Ekim 2015 Pazartesi, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Sizce Bu Günün En Güzel Giyineni Kim? 
www.songuncell.blogspot.com 
Melek Balkan Kimdir>>
Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>

işte benim stilim 5 ekimde giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star cuma günü giyilen kıyafetler, iste benim stilimde giyilen kiyafetler, iste benim stilim 5 ekim aysenur balci kiyafetleri, 5 ekimde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 5 ekim alınan puanlar, 5 ekim günün en kötüsü kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top