iste-benim-stilim-kiyafetleri
15 EKİM İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI 

Yarışmaya katıldığı hafta elenen Melek Balkan'ın elenmesinin ardından İşte Benim Stilim All Star da yeni bir haftaya daha girildi ve bu hafta yarışmada giyilen kıyafetleri ve puanları sizler için yayınlamaya devam edeceğiz. En son melek Balkan'ın elendiği yarışmada bu haftanın eleneni merakla beklenmektedir. Bugün yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 15 Ekim 2015 Perşembe günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 15 Ekim 2015 Perşembe günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

15 Ekim İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı. 

Nazlı Hamarat 15 Ekim Kıyafeti: Nazlı bugün, siyah opak çorap üzerine mini bordo beyaz çizgili şort ile üzerine siyah bluz onun üzerine ise beyaz ceket giyerek siyah askılı çanta ve siyah butilerle podyuma çıktı.
Ayakkabı:280 TL Çanta:320 TL Şort:180 TL Bluz:55 TL Ceket:260 TL
Nur Yerlitaş 5 Puan - İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu  4 Puan
Toplam 15 Puan

Özden Cerrahoğlu 15 Ekim Kıyafeti: Özden bugün, krem rengi, kolları kıvrılmış pantolonlu tulum giyerek eline yuvarlak hasır çanta alarak, kahverengi önü altın sarı taşı olan dolgu touklu ayakkabıları ile podyumda yürüdü.
Tulum:250 TL  Ayakkabı:180 TL   Çanta:500 TL  Küpe:160 TL
Nur Yerlitaş 5 Puan - İvana Sert 5 Puan - Kemal Doğulu 5 Puan
Toplam 15 Puan

Çiğdem Çelik  15 Ekim Kıyafeti:Çiğdem bugün,beyaz uzun kollu gömlek  üzerine fileli pelerin giyerek altına siyah pantolon ve siyah stiletto topuklu ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Ayakkabı:90 TL Çanta:70 TL Gömlek:50 TL Pantolon:70 TL Ceket:170 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 23 Puan

Sara Koçoğlu 15 Ekim Kıyafeti:Sara bugün, siyah bluz üzerine kolları gri yakaları siyah olan ceket giyerek, siyah mini şort ile kombinleyip pembe sırt çantası takarak siyah gri uzun çoraplar giyerek siyah spor ayakkabı giyerek çıktı.
Ayakkabı:350 TL Çanta:30 TL Bluz:40 TL Şort:100 TL Ceket:100 TL
Nur Yerlitaş 5 Puan - İvana Sert 5 Puan - Kemal Doğulu 5 Puan
Toplam 15 Puan

Ezgi Baylar 15 Ekim Kıyafeti:Ezgi bugün, beyaz uzun kollu boynunda çiçek deseni olan üzerine de siyah cepli ceket giyerek siyah dar pantolonla kombinleyip, siyah çorap ve siyah açık ayakkabı giyerek pembe küçük çanta ve siyah bere ve göz önüne tül detay olan ve siyah beyaz gözlükleri ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:79 TL Çanta:240 TL Gömlek:49 TL Pantolon:27 TL Ceket:149 TL Bere:24 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 23 Puan

Gülşah Yılmaz 15 Ekim Kıyafeti:Gülşah bugün, uzun kollu zımbalı  treçkot giyerek siyah pantolon ile tamamlayıp, siyah postalları ile siyah bereai ve siyah çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:169 TL Çanta:89 TL Trençkot:700 TL Pantolon:200 TL Bere:15 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 22 Puan

Nihal Candan 15 Ekim Kıyafeti:Nihal bugün,deri ceket giyerek altına ise siyah tüllü balon mini etek ile siyah puantiyeli ince çorap ile kullanarak uzaylı şeklinde kutu çantası ve siyah topuklu ayakkabı ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:150 TL Çanta:160 TL Etek:150 TL  Ceket:TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert .6 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 20 Puan

Ayşenur Balcı 15 Ekim Kıyafeti:Ayşenur bugün, gri boğazlı uzun kollu  mini kazak elbise üzerine uzun gri palto giyerek ve gümüş  rengi kutu çanta kullanarak, pembe beyaz lugan bağcıklı düz ayakkabı ve pembe renginde şapka  ile çıktı.
Ayakkabı:120 TL Çanta:199 TL Kazak:289 TL  Palto:399 TL Şapka:69 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam  21 Puan

Emel Özkızıltaş 15 Ekim Kıyafeti:Emel bugün, leopar desenli mini elbise siyah opak çorap ile giyerek kollarına siyah tozluk takarak siyah topuklu ayakkabı ve kahverengi kol çantası takarak podyuma çıktı.

Ayşegül Doğan 15 Ekim Kıyafeti:Ayşegül bugün, kırmızı mini elbise üzerine siyah deri ceket giyerek çıktı

Kıyafetler Eklenecektir...

İşte Benim Stilim All Star 15 Ekim 2015 Perşembe, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Melek Balkan Kimdir>>

işte benim stilim 15 ekimde giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star perşembe günü giyilen kıyafetler, iste benim stilim 15 ekim aysenur balci kiyafetleri, 15 ekimde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 15 ekim alınan puanlar, 15 ekim günün en kötüsü kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top