besiktas-eskisehir-maci
BEŞİKTAŞ ESKİŞEHİR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Süper Ligde bu akşam 7. hafta maçlarında Beşiktaş Eskişehir ile karşılaşıyor. Bu haftanın son maçları bu akşam son bulurken Avrupa Liginde Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş Süper ligde Eskişehir'e konuk oluyor. Ligde zirvenin ortağı olan Beşiktaş bu akşam çıkacağı Eskişehir maçında 3 puan alarak başarısını devam ettirmeye çalışmaktadır. 4 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Beşiktaş maçı saat 17:00 başlayacak ve maç Eskişehir Atatürk stadında oynanacak bu heyecanlı maç ise Lig Tv'den yayınlanacaktır. Maçın başlaması ile birlikte Beşiktaş Eskişehir maçını canlı olarak  buradan bulabilirsiniz..

ESKİŞEHİR 1 - 2 BEŞİKTAŞ
Goller
33. Dakika Mario Gomez
56. Dakika Mario Gomez
87. Dakika Gekas

STAT: Eskişehir Atatürk
SAAT: 17.00
HAKEM: Deniz Ateş Bitnel
YAYIN: Lig TV

Süper ligin 7. haftasında karşılaşan Beşiktaş Eskişehir maçı ile ilgili tüm merak edilenler anlık olarak burada olacaktır. Ligde 13 puan ile 2 sırada yer alan Siyah Beyazlı ekip, 4 puan ile 17. sırada yer alan Eskişehir ile bu akşam mücadele edecektir. Beşiktaş Eskişehir maçının muhtemel ilk 11'leri ve maç sonucu gibi bilgiler yazımızda olacaktır. İşte bu akşam forma giyecek olan isimler..

Muhtemel 11'ler

ESKİŞEHİRSPOR:Boffin, Toko, Sezgin, Birol, Anıl, Özgür, Ben Khalifa, Onur, Kaan, De Federico, Gekas
BEŞİKTAŞ:Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Gökhan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

eskişehirspor beşiktaş maçı kaç kaç, eskişehirspor beşiktaş maci kac kac bitti mac sonucu, eskişehirspor beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda, eskişehirspor beşiktaş macinin golleri, 4 ekim eskisehir besiktas, 4 ekim eskisehir besiktas maci kac kac bitti, besiktas eskisehir maci kac kac bitti

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top